AcasăNewsScandal la morga cu trupul lui Adamescu

Scandal la morga cu trupul lui Adamescu

Pasii presupusi a fi facuti in vederea inmormantarii omului de afaceri ar fi ajuns deja sa iste tensiuni in randul apropiatilor lui Dan Adamescu.

La IML -unde a fost dus trupul fara viata al afaceristului, in vederea autopsierii- a ajuns, inca din prima parte a zilei, fosta sotia a omului de afaceri, Carmen. Nu oricum, ci decisa sa ridice sicriul lui Dan Adamescu. Doar ca femeia a plecat asa cum a venit, in sensul in care nu a putut prelua trupul fara viata. Desi unii ar fi crezut ca s-ar fi intamplat ca urmare a vreunei alte proceduri necesare a fi facute in astfel de cazuri, pe surse s-a aflat ca fosta nevasta a miliardarului nu ar fi lasata sa se ocupe de funeralii, cum si-ar fi dorit, urmand ca de aceste proceduri sa aiba grija sora defunctului.

De altfel, inca din ziua precedenta, aflat dincolo de Romania, Alexander, fiul cel mare al afaceristului o acuza, practic, pe fosta sotie ca l-a parasit pe afacerist intr-un moment greu pentru Dan Adamescu. „Din pacate a murit pierzandu-si increderea in Romania si pofta de viata. A fost parasit de sotia iubita in cele mai grele momente, dovedind astfel ca a fost ahtiata strict dupa banii lui”, a acuzat Alexander, intr-o scrisoare publica transmisa dupa moartea omului de afaceri. De altfel, familia miliardarului acuza ca acesta ar fi contractat o bacterie in perioada in care ar fi fost inchis, dar si ca acesta nu ar fi fost eliberat conditionat, desi starea sa de sanatate ar fi impus-o.

Cititi si: Puscaria din Romania=condamnare la moarte

author avatar
Mihai Koblenko
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger