AcasăNewsScandal in USL! Victor Ponta: Nu stiam ca Antonescu s-a intalnit cu...

Scandal in USL! Victor Ponta: Nu stiam ca Antonescu s-a intalnit cu Basescu!

Premierul Victor Ponta a afirmat ca nu stia ca liderul liberal, Crin Antonescu, si presedintele Traian Basescu s-au intalnit la finele anului trecut, precizand ca ar fi mai bine ca Antonescu sa se consulte cu Guvernul.

Victor Ponta a declarat, vineri, la Chisinau, ca nu s-a intalnit niciodata cu presedintele Traian Basescu fara ca partenerul sau, liderul PNL – Crin Antonescu, sa fie informat. “Eu nu m-am vazut niciodata cu domnul Traian Basescu fara sa-i spun si partenerului meu, dar nu cred ca exista o obligatie in acest sens”, a spus liderul PSD, Victor Ponta.

Anterior, premierul a subliniat ca el nu a fost informat despre discutiile dintre liderul liberal si presedintele Traian Basescu, despre care chiar Crin Antonescu a vorbit, joi seara, la un post de televiziune. “Nu, nu am fost informat ca Antonescu a discutat cu Basescu inainte de vizita la Chisinau, dar cred ca este un lucru bun, faptul ca ne consultam. Sigur, putea sa se consulte cu Guvernul, ca era si mai bine, dar fiecare se consulta cu cine crede de cuviinta”, a spus Victor Ponta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca a avut la finele anului trecut doua intalniri cu presedintele Traian Basescu, precizand ca au discutat despre politica externa si de securitate nationala.

“Eu cred ca teme de politica externa (…) trebuie discutate chiar cu oameni pe care nu-i suporti, daca ei sunt presedinte, ministru de Externe sau prim-ministru”, a spus Antonescu.

Foto: caleaeuropeana.ro

author avatar
Alina Costache
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger