AcasăNewsScandal in trafic: pumni in geam si luneta facuta tandari cu bata....

Scandal in trafic: pumni in geam si luneta facuta tandari cu bata. Tanar de 18 ani, retinut

Au fost imagini greu de privit, pe un drum din Botosani, in urma carora un tanar sofer care abia a implinit varsta ce ii permite sa dea de carnet a fost retinut. In acest caz, oamenii legii fac cercetari pentru distrugere, lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

Un barbat in varsta de 68 de ani s-a trezit ca masina pe care o conducea ajunge tinta furiei unui sofer cu 50 de ani mai tanar. Scenele au fost filmate de alti participanti la trafic care au intervenit pentru temperarea situatiei.

Incidentul a avut loc sambata, cand, conform IPJ Botosani, soferul mai in varsta „nu se asigura corespunzator la schimbarea directiei de mers de pe banda I pe banda a II a de circulatie si acroseaza un autoturism condus regulamentar de un tanar de 18 ani, din localitatea Balta Arsa”.

A fost inceputul unor scene reprobabile. Ambii soferi au tras pe dreapta. Doar ca, in loc sa aiba loc o discutie, lucrurile au degenerat in cateva clipe. „Tanarul de 18 ani ii aplica mai multe lovituri barbatului de 68 de ani. Totodata, loveste cu pumnii autoturismul barbatului si ii distruge luneta cu un obiect din lemn”, se mentioneaza in comunicatul IPJ Botosani, din care rezulta si ca tanarul sofer pus pe scandal a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei, in cursul zilei de duminica.

sursa foto: captura video observator.tv

273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger