AcasăNewsSCANDAL in Centrul Vechi: Suporterii maghiari, INCIDENTE inaintea meciului ROMANIA-UNGARIA!

SCANDAL in Centrul Vechi: Suporterii maghiari, INCIDENTE inaintea meciului ROMANIA-UNGARIA!

Violente pe strazile din Centrul Vechi al Capitalei. Jandarmii s-au vazut nevoiti sa intervina si sa foloseasca gaze lacrimogene pentru a calma spiritele, dupa ce mai multi suporteri maghiari au devenit foarte recalcitranti.

Dupa ce au consumat bauturi alcoolice, la terasele din zona veche din centrul Bucurestilor, zeci de sustinatori ai nationalei de fotbal a Ungariei au aprins pedarde, au aruncat cu sticle si au sarit la bataie, potrivit RomaniaTV. S-a intamplat in jurul orei 15.30, in Centrul Vechi.

A fost nevoie de interventia echipajelor de jandarmi, pentru ca situatia sa nu degenereze. S-au folosit gaze lacrimogene, inainte ca suporterii sa fie condusi catre mai multe mijloace de transport, care urmeaza sa ii duca la National Arena, unde, peste aproximativ cinci ore va incepe meciul Romania-Ungaria, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014, din Brazilia.

Selectionata de fotbal a Ungariei va fi sustinuta din tribune de cateva mii de suporteri. O parte dintre acestia au venit deja la Bucuresti, restul urmand sa ajunga in urmatoarele ore.

Te-ar putea interesa si: Meciul ROMANIA-UNGARIA: Restrictii de circulatie in Bucuresti

Sursa foto: captura RomaniaTV

866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger