AcasăNewsScandal cu sabii si topoare intr-un restaurant din Iasi. 12 persoane sunt...

Scandal cu sabii si topoare intr-un restaurant din Iasi. 12 persoane sunt cercetate

(foto: telem)

Douasprezece persoane sunt cercetate de politisti dupa ce s-au luat la bataie intr-un restaurand din Iasi. Inculpatii au folosit sabii si topoare si au provocat distrugeri semnificative in local.

(foto: telem)

Scandalul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, intr-un restaurant iesean din cartierul Nicolina. In jurul orei 4:30 o persoana a anuntat incidentul prin apel la 112, si a povestit ca mai multi barbati s-au luat la bataie folosind sabii si topoare, in incinta restaurantului respectiv. In urma altercatiei doua persoane au fost usor ranite.

Zeci de politisti, mascati si agenti ai unei firme de paza au sosit la fata locului dupa ce o parte dintre cei implicati in scandal parasisera localul. Patronul restaurantului a spus ca echipele de interventie au ajuns prea tarziu si ca localul a suferit grave pagube. Poltistii sustin insa ca primele forte de ordine au intervenit la cateva minute de la primirea apelului la 112.

Pana in prezent, douasprezece persoane implicate in incident au fost identificate iar o parte dintre ele au fost duse la audieri si cercetate pentru lovire, distrugere si ultraj contra bunelor moravuri.  Cercetarile continua, iar politistii spera sa identifice toate persoanele care au participat la scandal, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din incinta localului, pe care agentii urmeze sa le vizioneze.

„Verificarile sunt in curs, avem mai multe persoane aduse la audieri”, a declarat Cristian David, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

author avatar
Alina Costache
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger