AcasăNewsScandal cu raniti la priveghiul rapperului asasinat

Scandal cu raniti la priveghiul rapperului asasinat

Haos si injunghieri

Busculada sfarsita cu lovituri de cutit la ceremonia funerara organizata la Los Angeles pentru cantaretul Nipsey Hussle, impuscat mortal in fata magazinului sau din sudul metropolei. Cel putin 12 persoane au fost ranite, doua dintre ele in stare critica.

Haos si injunghieri

Cateva sute de persoane s-au adunat pentru a aduce un omagiu rapperului in apropierea locului in care a fost impuscat, dar ulterior s-a produs o altercatie, mai multi oameni fiind injunghiati. Pompierii din Los Angeles au anuntat ca au transportat la spital 19 persoane, dintre care doua in stare critica si alte doua grav ranite.

Numerosi politisti au intervenit pentru a dispersa multimea adunata in fata magazinului Marathon Cothing. Initial au fost raportate focuri de arma, insa politia din Los Angeles a comunicat ca majoritatea persoanelor au fost ranite din cauza busculadei si niciuna nu prezenta rani produse de o arma de foc. Michel Moore, seful LAPD, a declarat ca a fost identificat un suspect in cazul Hussle, este vorba de Eric Holder, un barbat in varsta de 29 de ani care a fugit de la locul faptei la volanul unui Chevrolet Cruze model 2016, cu placutele de inmatriculare 7 RJD 742.

author avatar
Andrei Coman
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger