AcasăNewsScandal cu prezervativ la McDonald’s

Scandal cu prezervativ la McDonald’s

McDonald’s si-a cerut scuze dupa ce o fetita de doi ani a bagat in gura un „prezervativ folosit”, pe care l-a gasit pe jos, la unul dintre restaurantele companiei.

Incidentul a avut loc in Australia,  la un McDonald’s din Warnbro, Perth. Mama fetitei, care a vrut sa fie identificata  de presa britanica doar cu numele de Wendy, a spus ca si-a dus copilul de urgenta la spital pentru ca se teme ca nu cumva fiica ei sa fi fost infectata cu HIV. M-am intors la tejghea pentru a comanda ceva. Nu stiu cum s-a intamplat, dar am vazut cum fetita sugea un prezervativ negru. Sotul meu a fost martor, am fost ingroziti. Am fugit la baie, am spalat-o in gura si pe maini si i-am dat ceva sa bea”, a marturisit Wendy. Familia a parasit restaurantul pentru a contacta un medic, insa li s-a spus ca trebuie sa se intoarca la McDonald’s pentru a recupera prezervativul ca sa poata fi testat. Wendy a spus ca  personalul a refuzat sa-i dea prezervativul si s-a plans ca va dura doua luni pana va afla, in urma testelor de sange, daca fetita  ei are o infectie. Un purtator de cuvant al Mc Donald’s a precizat ca prezervativul a fost dus la un spital de catre unul din angajati si ca sunt asteptate rezultatele testelor pentru depistarea unor posibile infectii: „Ne pare foarte rau ca incidentul a avut loc si luam in serios aceste incidente. Curatenia si siguranta sunt prioritatile noastre principale si ne asiguram ca managerul de tura de  serviciu verifica restaurantul la  fiecare 30 de minute, inclusiv pe jos.”

author avatar
Andrei Coman
330 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pedeapasa de la Dumnezeu Gogule..! Pentru ca maninci la Mc… Si ca nu e bine sa maninci de pe jos niciodata! Ca cica sanchi dezvolta imunitatea…! Daca parintii o invatau pe copila sa nu puna nimic in gura de pe jos, eu zic ca n-ar fi pus!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger