AcasăNewsSatu Mare: Focuri de arma la granita cu Ucraina, pentru prinderea unor...

Satu Mare: Focuri de arma la granita cu Ucraina, pentru prinderea unor contrabandisti – VIDEO

Politistii romani de la punctul de frontiera cu Ucraina au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de avertisment pentru a opri si retine un grup de sase persoane, prinse avand asupra lor tigari de contrabanda in valoare de 67.000 de euro.

Cei cinci ucrainieni si un roman, care transportau 60 de colete cu peste 30.000 de pachete de tigari de contrabanda, au fost depistati sambata seara, de politistii de la SPF Negresti (Satu Mare), pe directia localitatii Camarzana, situata la granita cu Ucraina. Pentru ca nu s-au supus somatiilor, „politistii de frontiera au executat, conform procedurilor legale, noua focuri de avertisment in plan vertical”, informeaza, luni, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Cele sase persoane au fost retinute. Unul dintre acestia este un roman in varsta de 42 de ani, din Satu Mare, iar celelalte cinci sunt cetateni ucraineni cu varste cuprinse intre 19 si 25 de ani. „La cercetarea terenului au fost descoperite 60 de colete ce contineau cantitatea de 30.000 pachete tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 273.600 lei”, se mentioneaza in comunicat.

Tigarile au fost confiscate, iar persoanele retinute sunt cercetate, intr-o actiune comuna a autoritatilor romane si ucrainiene, pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda, evaziune fiscala si trecere ilegala a frontierei de stat.

[youtube]i_zQpaMsoV8[/youtube]

297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger