AcasăNewsSase persoane retinute. Sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc

Sase persoane retinute. Sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc

O actiune a politistilor si a procurorilor DIICOT gorjeni, cu sprijinul unor colegi din alte judete, a dus la retinerea a sase persoane, acuzate de ilegalitati cu stupefiante.

La capatul unor perchezitii care s-au desfasurat in cursul zilei precedente, la 12 adrese din patru judete- Olt, Gorj, Sibiu si Valcea, la persoane asupra carora oamenii legii aveau banuieli ca s-ar fi ocupat cu traficul de medicamente cu un continut stupefiant, mai multi suspecti au fost dusi la audieri, la sediul biroului teritorial gorjean al DIICOT.

Din cercetarile facute pana la acest moment, IPJ Gorj anunta ca politistii au stabilit ca suspectii se ocupau cu achizitionarea de medicamente, pe care ulterior le-ar fi dus in Norvegia, pentru a fi vandute ca droguri.

La finele acestei etape, sase persoane au fost retinute pentru 24 de ore, anunta urmand ca sambata sa fie duse in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva, magistratii Tribunalului Gorj fiind cei care vor decide daca accepta sau nu propunerea oamenilor legii in cazul lor. Totodata, politistii precizeaza ca fata de cei in cauza se continua cercetarile, „sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituirea de grup infractional organizat, trafic de droguri de risc si trafic international de droguri de risc”.

Mai trebuie spus ca, la verificarile domiciliare, politistii au gasit si ridicat un numar foarte mare de medicamente, precum si diferite sume de bani. Mai exact, „18.750 de pastile ce au continut stupefiant, 1.300 de euro, 40.202 de lei si 13 telefoane mobile”.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger