AcasăNewsSase masini s-au lovit pe DN 2. Accidentul, pe fond de ceata

Sase masini s-au lovit pe DN 2. Accidentul, pe fond de ceata

Sase masini s-au lovit, pe DN 2! Un accident ce a avut loc la primele ore ale zilei de vineri, pe DN2, pe fondul conditiilor meteo nefavorabile, a mobilizat mai multe echipaje de interventie in situatii de urgenta, care au ajuns in zona in care nu mai putin de sase autoturisme s-au lovit.

Coliziunea a avut loc in jurul orei 7, pe DN 2 Adjud-Bacau, in zona localitatii bacauane Sascut, anunta Infotrafic, care precizeaza si ca, din primele informatii, accidentul s-ar fi produs in conditii de ceata -si, ca urmare de vizibilitate mai redusa – si, cel mai probabil, pe fondul neasigurarii suficiente la schimbarea directiei de mers.

Momentan nu se cunosc informatii in privinta unor eventuale victime ale accidentului. Ce se stie, insa, este faptul ca, urmare a impactului in care a fost implicat un numar mare de autoturisme, circulatia in zona a fost ingreunata, mai multe zeci de minute, soferii care aveau drum in zona fiind nevoiti sa circule pe cate o banda pe sens.

Politistii au facut masuratori si au stat de vorba cu martorii, pentru a stabili exact in ce conditii s-a produs coliziunea.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger