AcasăNewsSarkozy i-a santajat pe liderii Internet

Sarkozy i-a santajat pe liderii Internet

nicolas-sarkozy-foto-frenchpolitique.blogspot.com

Presedintele francez Nicolas Sarkozy le-a spus liderilor Internet ca ar trebui sa lucreze cu guvernele si sa imparta cinstit beneficiile. La forumul e-G8 de la Paris, care precede summitul liderilor statelor din G8, presedintele francez Sarkozy a fost mai impaciuitor ca de obicei fata de industria digitala, care naste milionari peste noapte.

nicolas-sarkozy-foto-frenchpolitique.blogspot.comEl le-a sugerat liderilor prezenti, printre care Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, Jeff Bezos – CEO Amazon, Eric Schmidt, presedinte Google, ca e posibila o „impacare”, daca si ei sunt mai deschisi fata de politicile economice.

„Nu vom lua masuri care sa afecteze industria voastra, dar nu se poate sa nu se ia in considerare un set minim de reguli care sa protejeze utilizatorii de excese si abuzuri”, a spus presedintele francez.

„Statele investesc in programe de specializare pentru cei care apoi lucreaza in companiile voastre. Statele investesc in infrastructura tehnologica necesara serviciilor online”, de aceea ar trebui ca si industriasii digitali sa coopereze cu guvernele, pentru a stimula cresterea economica. In privinta revolutiilor declansate pe online, Sarkozy a parut multumit ca s-au produs in tarile arabe, dar, Internetul ar trebui sa fie un spatiu care sa apere valorile din tarile democratice!

author avatar
Adina Mutar
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger