AcasăNewsSariti, popor! Base ne cheama la lupta

Sariti, popor! Base ne cheama la lupta

„Spiridoane, Patrauleo, cheama oamenii”! Sa-nceapa razmerita cu partidele!

Nu pe toti. Ci doar pe cei care vad in el eliberatorul care a descalecat cu un picior in casa din Mihaileanu si cu altul in dealul Cotrocenilor. Doar pe cei care, din trufie si prostie imi vine sa zic, l-au votat pana ce au sarit din tatani softurile. Doar pe cei care inteleg ca in Romania inca mai e destul de furat, iar PDL trebuie refacut pentru ca stie cat mai e de furat si sa nu fure si altii.

„Spiridoane, Patrauleo, cheama oamenii”! Sa-nceapa razmerita cu partidele!

Alarma lui Basescu a fost data pe pagina lui de socializare, sub imboldul „La lupta pentru Romania”, fara ca pacientului sa-i spuna cineva ca Romania nu e atacata decat de el.

Aparati mosia Nana!

La lupta, basisti, tipa cel mai mahalagiu personaj din politica postdecembrista si cel mai injurat presedinte. „PDL-isti, veniti acasa!” In PMP adica. Asa e, singurul presedinte care a luat un scuipat in ochi, la propriu, are nevoie de ajutor. Dar nu cred ca pentru a construi un partid pentru Romania, dupa cum pretinde, si insinuind cu un tupeu de-a dreptul slinos ca tara ar avea nevoie de partidul lui. Nu, basisti, ar fi trebuit sa spuna, strangeti randurile ca ma cauta procurorii si-n gaura pardonului ca sa ma lege. Faceti scut viu, ca-mi rascolesc astia de i-am pus in functii toate afacerile si ma lasa mofluz. Justitia nu ma mai asculta, Serviciile imi rad in nas. Sa aparam mosia Nana, ar fi trebuit sa spuna, bordurile lui Videanu, gentile, pantofii si ciordelile Elenei Udrea, afacerile lui Cocos inca neaflate, casele fiica-mii si ale mele, terenurile fostului ginere, spagile nedovedite si toate cuceririle epocii noastre, caci de la ele partidul si-a tras seva.

„Bai, gaozarule!”

Sigur ca presedintele are nevoie de ajutor. Un partid ca al lui, daca scapa la largime in Parlament, stie sa suceasca lucrurile cu fata la el. Mai naste ba o lege a bordurilor, ba a bancilor stradale pastorite de Liviu Negoita, ba a retrocedarilor pe bani si mai multi, dar pe alti ochi frumosi, ba a chiriasilor mutati la cort si, daca tot vor ajunge acolo si PNL vrea sa mareasca salariile, de ce sa nu le taie? Nu cu 25%, ci pana ramane doar 25%. Chemarea la oaste a electoratului fost PDL-ist nu e degeaba. Fostul PDL, la varf, s-a infruptat din plin din roadele victoriilor, in timp ce electoratul era fericit ca Udrea isi putea cumpara o geanta de 10.000 de euro sau ca isi putea face vacantele hai hui prin lume. Avem nevoie de fostul PDL, pe buna dreptate, regrupat in PMP dupa chemarea lui Basescu. Nimeni nu ne-a argasit pielea mai tare ca Basescu si gastile lui mafiote, iar noi, masochisti, parca l-am mai vrea o data, macar de dragul de a ne gratula cu un „bai, gaozarule” sau cu o alintatura din seria „tiganca imputita”. Base, fii capitanul nostru! Dinspre casa de nebuni se aude.

author avatar
Valentin Boeru
1.426 afisari

4 COMENTARII

  1. Imi cer iertare si imi fac mea culpa ca nu am sesizat la timp ca revista Romania Mare si-a schimbat numele in National si mi-am permis sa fiu uimita de abjectia devenita regina.

    • Care este abjectia ziarului National? Ca gastile mafiote ale lui Basescu au furat de-au indoit tara sau ca ziarul scrie despre asta?

  2. Nu,nu asta este problema.Problema este ca numai despre asta se scrie,exact ca la postul preferat-Antena 3.La fel,ca acolo,Basescu a devenit subiectul singular si la fel ca acolo,indoctrinatii sunt ferm convinsi ca sunt detinatori ai adevarului absolut.Vorba lui Jan Hus.Bravo!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger