AcasăNewsSarbu il ingroapa-n insulte pe Lazaroiu

Sarbu il ingroapa-n insulte pe Lazaroiu

Studiile teologice nu l-au invatat pe Ilie Sarbu sa intoarca si celalalt obraz. Socrul lui Victor Ponta este adeptul legii “ochi pentru ochi si dinte pentru dinte”.

Odata starnit, Ilie Sarbu nu vrea decat sa-si calce adversarii in picioare

Cunoscut drept “legea talionului” in vechiul testament, principiul razbunarii nu si-a gasit loc si in invatatura crestina. Fost aspirant la o cariera preoteasca, senatorul PSD Ilie Sarbu ignora amanuntul si s-a napustit asupra ministrului Sebastian Lazaroiu, dupa ce acesta l-a acuzat de participare la “linsarea mediatica” a consilierului sau, Mirel Axinte (cel care nu-i suporta pe sinucigasi). Tirada de inceput a fost doar ironica, Sarbu declarandu-se convins din start ca Lazaroiu isi va ierta subalternul pentru “agresivitatea” manifestata fata de “un om care, impins de griji si necazuri, in disperare si fara sprijin, a indraznit sa-si puna capat zilelor tocmai in fata <<inaltului>> trepadus de la Bucuresti”. Imediat insa, ironia a fost completata cu jigniri: “Asa cum Sebastian Lazaroiu are puterea sa inteleaga -si sa ierte chiar- conduita acestei brute platite din banii romanilor, asa si eu pot sa inteleg cum de o figura dubioasa, ipocrita si parvenita, a ajuns ministrul muncii. Cat caracter!!! Cata demnitate!!! Cata onoare!!!”.

Ministrul Muncii, un ticnit in ochii pesedistului

De cand s-a inregimentat in politica activa, Sebastian Lazaroiu a devenit un magnet pentru inamicii PDL

Onoarea invocata de senatorul PSD nu-i caracterizeaza insa deloc pe politicienii mioritici, obisnuiti sa se balacareasca mai rau ca la usa cortului pentru orice nimic. Metoda adoptata si de un Ilie Sarbu foc facut pe Sebastian Lazaroiu, dupa ce acesta a spus despre pesedist ca este “un popa politician cu sutana de securist”. Dezlantuit, Sarbu a deversat alt morman de insulte la malul politicii dimbovitene. “Nu cred ca este cazul ca aceasta tentativa de ministru sa-si puna prea multe intrebari!”, “Un control psihiatric nu l-ar gasi pe ministrul Lazaroiu cu <<acoperisul intreg>>”, “Il anunt pe domnul Lazaroiu ca nu va trece mult timp pana cand, asemenea recomandarii morbide a consilierului sau, cadavrul lui politic va fi ridicat de masina de gunoi si aruncat in groapa de mizerii a istoriei”, a mitraliat furios fostul student la teologie.

author avatar
Simona Badulescu
538 afisari

1 COMENTARIU

  1. Va imaginati ca astia au studii teologice? Cind in doctrina crestina sinuciderea este cel mai mare pacat? De fapt, nu au putut face o facultate si s-au dus la fel de fel de dubiosenii (vezi Gadea) sau au fost trimisi de tovarasi, sa imbunatateasca nivelul ideologic al preotimii. Bine, dar ce pretentii sa ai de la unul care a facut cariera tacind milc cind i-a extirpat seful lui nastase un atribut, vinzindu-si fata ca sa ramina in prim-plan? Nu o vedeti pe nefericita aia de daciana cum se stinge?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger