AcasăNewsSarbu executa arestul pe strada, la plimbare

Sarbu executa arestul pe strada, la plimbare

Adrian Sarbu se plimba liber pe strazi, nelasand impresia ca este un om arestat

Aflat oficial in arest preventiv, Adrian Sarbu se mai plimba, din cand in cind, si in libertate. Uluitoarea situatie a avut loc de doua ori, pe 4 si, respectiv, 18 aprilie – chiar de ziua de nastere a patronului Mediafax. Acum, autoritatile s-au autosesizat in urma fotografiilor facute publice si au trecut la destituiri.

Adrian Sarbu se plimba liber pe strazi, nelasand impresia ca este un om arestat

Patronul Mediafax Adrian Sarbu are parte de tratament privilegiat din partea Politei, lucru surprins de curand cand acesta se plimba nestingherit, liber, fara catuse, pe strazile din cartierul Primaverii.   Insotit de un singur politist, Sarbu a intrat intr-o vila unde, sustin autoritatile, ar fi mers la stomatolog.

La stomatolog, de ziua lui

Desi este arestat preventiv, Sarbu a zburdat liber pe strazile Capitalei de doua ori: in 4 si 18 aprilie. De mentionat ca pe 18 aprilie a fost si ziua de nastere a patronului Mediafax si nu ar fi exclus sa aflam ca vizita la stomatolog sa se fi lasat si cu o petrecere. Oricum, Politia Capitalei a anuntat ca  cei doi agenti care au asigurat escorta omului de afaceri sunt cercetati pentru nerespectarea prevederilor legale. De asemenea, directorul adjunct al Politiei Capitalei, care coordona centrele de retinere si arestare preventiva, a fost demis. Reamintim ca Adrian Sarbu se afla in arest preventiv din data de 4 februarie, fiind pus sub acuzare pentru savarsirea infractiunilor de instigare la evaziune fiscala (doua acte materiale), spalare de bani (doua acte materiale) si instigare la delapidare. Conform procurorilor, prejudiciul produs bugetului general consolidat al statului se ridica la valoarea de 16.809.964 lei rezultat din savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, la suma de 2.660.000 lei din savarsirea infractiunii de delapidare, fiind supusa spalarii banilor suma de 2.893.607 lei.

 

author avatar
National
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger