AcasăNewsSarapova, studenta de Harvard

Sarapova, studenta de Harvard

Ramasa fara activitate dupa ce a fost suspendata doi ani pentru dopaj, Maria Sarapova s-a inscris la prestigioasa universitate americana Harvard. Rusoaica a publicat pe retelele de socializare in fotografie in care apare la intrarea in Harvard Business School, una dintre facultatile de comert cele mai prestigioase din lume, situata in apropierea orasului Boston. „Sunt nerabdatoare sa incep cursurile”, a scris Sarapova pe contul personal de Facebook, fara sa faca alte precizari.

Pana la momentul declansarii scandalului de dopaj, Maria Sarapova era cea mai bine platita sportiva din lume, gratie numeroaselor sale contracte de parteneriat cu Nike, American Express, Porche sau TAG Heuer. Insa, noteaza Forbes, veniturile sale au scazut cu opt milioane de dolari intr-un an, ajungand la 21,9 milioane, din cauza ruperii unora dintre aceste contracte.

Depistata pozitiv la un control antidoping, Maria Sarapova (29 ani) a fost suspendata de Federatia Internationala de Tenis pana la data de 1 martie 2018.

author avatar
National
61 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger