AcasăNewsSapte raniti intr-o explozie la Stei. Patru victime, internate la Terapie Intensiva

Sapte raniti intr-o explozie la Stei. Patru victime, internate la Terapie Intensiva

Deflagratia urmata de un incendiu ce a afectat seara trecuta tarziu o statie de incarcare de butelii din localitatea bihoreana Stei a trimis pe mana medicilor de la Spitalul Judetean Oradea sapte din cele zece persoane aflate in incinta. Patru dintre victime sunt in stare grava. 

A fost Plan Rosu de interventie, dat fiind numarul mare al victimelor si necesitatea ca acestea sa ajunga cat mai rapid la spital

Ranitii au intre 22 si 53 de ani. Cele mai noi vesti despre acestia, oferite de ISU Bihor, indica faptul ca  marti dimineata cei patru barbati care sunt in stare grava erau ingrijiti la Terapie Intensiva, la spitalul oradean, „starea lor fiind stationara”. Doi dintre cei trei raniti care s-au ales cu arsuri la maini si la nivelul fetei fusesera internati, in timp ce a treia victima se afla sub supraveghere medicala in Unitatea de Primiri Urgente.

Explozia din hala statiei respective a avut loc luni seara, in jurul orei 22, salvatorii deplansandu-se de urgenta, cu mai multe echipaje medicale si de pompieri catre locul incidentului soldat cu mai multe victime. Au gasit sapte angajati raniti, carora le-au acordat primele ingrijiri. Potrivit salvatorilor bihoreni, s-a constatat ca patru dintre victime aveau arsuri de cai aeriene, aspect ce a facut necesara intubarea lor. Ceilalti trei raniti aveau arsuri pe fata si pe maini.

Inca nu se stie ce anume a cauzat explozia.

sursa foto: ISU Bihor

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger