AcasăNewsSapte oameni, la spital, dupa ce un autocar s-a rasturnat in apropiere...

Sapte oameni, la spital, dupa ce un autocar s-a rasturnat in apropiere de Pascani

Nici nu se luminase de ziua, cand echipajele specializate in interventii in situatii de urgenta au fost chemate sa intervina la locul unui accident de circulatie soldat cu mai multi raniti.

Un autocar in care se aflau 14 oameni a parasit carosabilul si s-a rasturnat pe o parte, la marginea drumului. S-a intamplat pe o sosea din apropierea orasului Pascani.

Jumatate dintre pasageri s-au ales cu leziuni minore, astfel ca au avut nevoie de ajutor din partea medicilor de la Salvare, in acest sens intervenind mai multe echipaje de la ISU Iasi, din cate a precizat, intr-o interventie telefonica in direct, la postul B 1 TV, purtatorul de cuvant al Inspectoratului iesean. „Au fost transportate la spital, in stare de constienta. Din cele 7 persoane transportate la spital, cinci sunt moldoveni si doi francezi”, a mentionat reprezentantul ISU Iasi.

Tot la spitalul din Pascani a ajun si soferul autocarului. Care, dupa ce medicii le vor da unda verde in acest sens, va fi audiat, cu siguranta, de catre oamenii legii care se ocupa de ancheta in acest caz, pentru a fi lamurite conditiile in care s-a rasturnat autocarul care pornise in cursa din capitala Republicii Moldova si se indrepta spre cea a Frantei.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger