AcasăNewsSaptamana Luminata pentru VIP-urile din arest

Saptamana Luminata pentru VIP-urile din arest

A treia zi de Paste a fost de bun augur pentru unele VIP-uri din Arestul Central al Capitalei. Printre norocosi se numara fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos,  precum si fostul ministru Cristian David.

Alina Bica, Dorin Cocos si Cristian David sunt la un pas de a merge acasă

A fost coada, ieri, la instanta suprema. Dorin Cocos, fiul sau, Alin, si fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, au cerut magistratilor inlocuirea masurilor preventive in dosarul „Bica 2”, in care sunt judecati pentru coruptie alaturi de fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Dorin Cocos este in arest preventiv, fiul sau in arest la domiciliu, iar Adriean Videnu este cercetat sub control judiciar. Judecatorii au decis ca Alina Bica si Dorin Cocos pot parasi arestul preventiv, fiind plasati in arest la domiciliu. In cazul celor doi, decizia instantei poate fi contestata de procurori. In cazul lui Alin Cocos si Adriean Videanu, judecatorii nu se pronuntasera pana la inchiderea editiei. Intr-un alt dosar, deputatul PNL Mircea Rosca, trimis in judecata pentru ca ar fi cerut de la un om de afaceri 20.000 de euro, va fi cercetat sub control judiciar.

Cristian David

Judecatorii instantei supreme au decis inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar in cazul lui Mircea Rosca. Si Cristian David a impresionat magistratii in dosarul in care este acuzat de luare de mita, in final acestia schimband masura arestului la domiciliu cu judecarea sub control judiciar a fostului ministru de Interne.

author avatar
Andrei Coman
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger