Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sanctiuni pentru circul facut in Parlament

Sanctiuni pentru circul facut in Parlament

Autor:

Comisia de Regulament a Camerei Deputatilor a adoptat o serie de masuri indreptate impotriva parlamentarilor care perturba activitatea plenului.

 

USR circ parlament Sanctiuni pentru circul facut in Parlament

Pesedistii modifica Regulamentul Camerei pentru a le veni de hac useristilor

Pe scurt, deputatilor turbulenti urmeaza sa li se taie microfonul in prima faza iar in a doua sa fie scosi cu forta si ”fara intirziere” din sala plenului, asta dupa ce Comisia de Regulament a acceptat urmatoarele propuneri, facute de presedintele ei, pesedistul Eugen Nicolicea: “Este interzisa perturbarea activitatii parlamentare, proferarea de insulte sau calomnii, atat de la tribuna Camerei, cat si din sala de sedinte a plenului, a comisiilor sau a celorlalte organisme de lucru ale Parlamentului. Presedintele de sedinta cheama la ordine deputatul care tulbura dezbaterile sau creeaza dezordine. In cazul in care, dupa chemarea la ordine, deputatul continua sa se abata de la regulament sau impiedica in orice mod desfasurarea normala a lucrarilor, presedintele de sedinta retrage cuvantul, iar daca acesta persista dispune eliminarea din sala. Secretarul general asigura fara intarziere punerea in aplicare a unei astfel de masuri disciplinare cu ajutorul personalului DAI al Camerei Deputatilor”. Primii vizati sunt in mod evident parlamentarii USR, unii specializati in ”perturbarea activitatii parlamentare” inca de la inceputul mandatului.


1 Comentariu la Sanctiuni pentru circul facut in Parlament

  1. katy

    Va rugam sa incetati cu circul din Parlament, dorim alegeri anticipate pentru ai da afara pe USR-isti din Parlament, care nu fac nimic in afara de scandal/ Ei vor scandal cu orice pret. Scapam noi de ei.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!