AcasăNewsSanctiuni la Serviciul Permise, dupa episodul Tariceanu

Sanctiuni la Serviciul Permise, dupa episodul Tariceanu

La mai bine de o luna de cand dateaza cazul ajuns la urechile opiniei publice, s-a aflat ca doar doi dintre cei patru reprezentanti ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor au primit cate o mustrare scrisa din partea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Desi verificarile facute in aceasta situatie au evidentiat faptul ca patru lucratori ai serviciului in cauza – printre ei si un sef -au fost implicati in cazul ce a iscat ample controverse la momentul la care s-a aflat despre el, doar doi dintre ei au fost gasiti responsabili de aceasta situatie. Concret, in cadrul analizei facute de o comisie de cercetare disciplinara, care a verificat eventuale abateri in cazul de fata, s-a ajuns la concluzia ca „faptele a doi dintre lucratori, unul cu functie de conducere si unul cu functie de executie, constituie abatere disciplinara”, in conformitate cu Statutul politistului, din cate au anuntat reprezentantii Directiei amintite, prin intermediul unui comunicat facut public joi. Drept urmare, cei doi s-au ales cu cate o mustrare scrisa, pentru „interventia pentru influentarea solutionarii unor cereri privind satisfacerea intereselor oricarei persoane”.

Va reamintim faptul ca aceste verificari au fost demarate dupa ce al doilea om in stat, Calin Popescu Tariceanu, a fost acuzat ca a „sarit randul”, in momentul in care, pe 11 august acest an, s-a prezentat la institutia cu sediul in Pipera, pentru a-si preschimba permisul de conducere. In acest sens, politicianul a facut mai multe precizari, din care a rezultat, in mare, faptul ca in opinia sa, inaltii demnitari ai statului ar trebui sa se preocupe de rezolvarea unor probleme cu adevarat importante pentru comunitate, si nu sa risipeasca timpul stand la cozi. DETALII AICI

225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger