Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sanctiuni in urma zvonurilor nationalizarii pensiilor private

Sanctiuni in urma zvonurilor nationalizarii pensiilor private

Autor:

La cateva zeci de ore de la aparitia primelor controverse pe fondul zvonurilor ca s-ar intentiona nationalizarea pensiilor private obligatorii, asa-numitul Pilon II, reprezentantii Autoritatii de Supraveghere Financiara au anuntat ca s-au decis sanctiuni in directia companiei NN pensii, pentru trimitere de” informatii inselatoare”.

 

vice Sanctiuni in urma zvonurilor nationalizarii pensiilor privateDin cate a anuntat in urma cu scurta vreme Ion Giurescu, vicepresedintele ASF, intr-o conferinta de presa, Consiliul ASF a dispus sanctionarea “cu 1% din capitalul social al societatii”, in speta cu 750.000 de lei. De asemenea, s-a decis sanctionarea “cu retragerea autorizarii” din calitatea de director al NN a Ralucai Tintoiu si amendarea cu 100.000 de lei, pe fondul acestor controverse.

Vicepresedintele ASF a mentionat ca aceste decizii se pot contesta, dar si ca in cursul acestei zile s-a declansat un control, “ca sa vedem daca si alte persoane din cadrul NN-ului au fost implicate in aceasta actiune, urmand (…) sa luam decizii”.

sursa foto: pensiileprivate.ro
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!