Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sambata si duminica a fost haos in Gara de Nord

Sambata si duminica a fost haos in Gara de Nord

Autor:

Dupa ce au aflat ca transportul este gratuit cu ocazia alegerilor, tinerii au luat cu asalt trenurile spre casa. Ceea ce a creat o aglomeratie de nedescris.

 

haos gara de nord0 Sambata si duminica a fost haos in Gara de Nord

Gratuitatile fac furori printre tineri

Weekend-ul trecut, dedicat alegerilor parlamentare, i-a facut pe tineri sa ia cu asalt trenurile spre casa. Biletul a fost gratuit, ceea ce a facut cozile sa creasca peste pe masura, iar cei ce voiau sa cumpere bilete nu mai vazusera asa ceva de ani de zile.  Nervi intinsi la maximum, cozi interminabile si sprinturi pana la tren. Asta a fost imaginea generala, sambata si duminica, in cea mai important gara a tarii. Totul a fost generat de faptul ca s-a stat cu orele la coada pentru un bilet. Din cand in cand s-au auzit si cuvinte mai putin placute auzului, revolta fiind cuvantul de ordine in Gara de Nord, dupa ce oamenii abia au reusit sa isi cumpere un bilet spre casa.

gara haos0 Sambata si duminica a fost haos in Gara de NordSa trecem insa peste momentele de haos. Pana la urma, tinerii care au prins trenul vor ajunge acasa, se vor bucura de minivacanta si poate vor vota.

Aglomeratia de la casele de bilete are o explicatie. Guvernul a anuntat ca biletele de tren sunt gratuite pentru studentii care vor sa mearga acasa, sa voteze.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!