AcasăNewsSamanta de scandal in coalitie: au primit portofolii de fatada!

Samanta de scandal in coalitie: au primit portofolii de fatada!

Liberalii s-au prins in sfarsit ca amicii pesedisti le-au livrat doar portofolii de fatada, partile cu adevarat importante fiind livrate ministrilor-delegati pusi de PSD.

Varujan Vosganian a priceput ca pesedistii i-au dus cu presul pe liberali

Ajuns sef al Economiei, Varujan Vosganian se plange ca partea selecta a portofoliului, ”importanta zona energetica”, i-a fost pasata pesedistului Constantin Nita, desi acesta este doar ministru delegat, lui revenindu-i doar mineritul. ”Multi colegi (liberali – n.r.) si-au exprimat sentimentul ca functiile de ministru delegat au fost inventate impotriva PNL”, afirma acum Vosganian,dand ca exemplu si alte trei importante ministere: Finante, Transporturi si Interne.

Plin de bunavointa si gata oricand sa-i tina isonul lui Crin Antonescu, Victor Ponta i-a „facut”, de fapt, pe liberali

Astfel, la Finante, ministrul liberal Daniel Chitoiu a ramas doar cu ANAF-ul ”care in fapt este in subordinea directa a prim-ministrului”, cu partea bugetara fiind responsabil pesedistul Liviu Voinea, alt ministru delegat. Si tot Voinea este ordonatorul de credite in MFP. Bine ras inainte de a fi predat liberalului Relu Fenechiu a fost si Ministerul Transporturilor, unde partea marilor proiecte si investitii in infrastructura a ajuns pe mainile lui Dan Sova, ministru delegat si pesedist cu acte-n regula. Ajuns ministru al Internelor dupa grele lupte, penelistul Radu Stroe a fost deposedat de DGIPI si de Prefecturi, urmand sa se joace doar cu politistii si jandarmii. Si nici sa maraie nu poate, din moment ce partea leului din MAI a fost transferata direct in parohia premierului Victor Ponta. Chiar daca au priceput si ei cum arata o impartire juma-juma in viziunea pesedistilor, liberalii nu pot face nimic altceva decat sa se supere la televizor si, eventual, sa incerce niscaiva santajuri la votararea vreunei legi. Sau a Constitutiei, unde deja viziunile PNL si PSD iau forme periculos de diferite pentru siguranta si propasirea USL.

author avatar
Simona Badulescu
479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger