Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Salvini denunta importul de sclavi din Romania

Salvini denunta importul de sclavi din Romania

Autor:

Ministrul italian de Interne, Matteo Salvini, a reactionat violent dupa doua recente accidente rutiere care au costat viata a 16 muncitori straini, acuzand retelele mafiote care organizeaza munci agricole la negru, in sudul tarii.

 

salvini Salvini denunta importul de sclavi din Romania

MInistrul italian a denuntat si numarul mare de dube bulgaresti neasigurate cu care sunt transportati muncitorii sezonieri

Patronul Ligii (extrema dreapta) a denuntat, de asemenea, concurenta neloiala a “importurilor fortate” de catre Uniunea Europeana si a asigurat ca eforturile sale de a opri imigratia ilegala ar desfiinta sistemul. “Este o problema a mafiei. In provincia Foggia, exista o criminalitate mafiota pe care intentionez sa o eradicchez, strada cu strada, sat cu sat, cu toate mijloacele legale”, a declarat domnul Salvini la o conferinta de presa la Foggia, in Puglia.In aceasta regiune, mii de muncitori romani, bulgari, polonezi sau africani lucreaza toata vara in conditii mizere, aflati la mana mafiei care le intermediaza locurile de munca in exploatari agricole. accident Salvini denunta importul de sclavi din Romania accident1 Salvini denunta importul de sclavi din Romania“Vom incerca sa aplicam masuri de constrangere si pentru legalitatea transporturilor; in ultima perioada au fost sechestrate 300 de mijloace de transport, autoutilitare cu numere de inmatriculare bulgare si fara asigurare. Exista si un import de sclavi din tari comunitare: Romania si Bulgaria. Le voi scrie colegilor mei din aceste tari pentru ca, dat fiind ca fac parte din Uniunea Europeana, trebuie sa ia la randul lor masuri pentru controlul mijloacelor de transport si persoanelor. Obiectivul este o gestionare transparenta a transporturilor, as spune chiar un sistem public de transporturi, pentru a opri afacerile grupurilor de crima organizata”, a subliniat Matteo Salvini.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!