AcasăNewsSalvator la 6 ani: Si-a scos fratiorii din casa inghitita de flacari

Salvator la 6 ani: Si-a scos fratiorii din casa inghitita de flacari

Un pusti din Vaslui s-a dovedit un adevarat inger al pazitor al fratilor sai mai mici, pe care a avut taria si prezenta de spirit sa ii scoata din flacarile care au inghitit, in cateva clipe, casa bunicilor.

Copilasii – in varsta de trei si, respectiv, 15 luni si 6 ani – fusesera lasati singuri in casa de catre bunica lor. Conform publicatiei locale Vremea Noua, femeia s-a gandit sa profite de faptul ca micutii adormisera, pentru a da o fuga pana la magazin. Nu i-a trecut nicio clipa prin gand ca o problema la soba din camera in care se aflau copiii avea sa aprinda intreaga casa.

Sansa copiilor a fost fratele mai mare care, la cei 6 ani ai sai, a inteles ca de el depinde salvarea tuturor, drept urmare a luat bebelusul in brate si s-a asigurat ca si celalalt reuseste sa iasa teafar din casa cuprinsa de foc.

Desi toti cei trei copilasi au scapat teferi, povestea e tare trista, avand in vedere faptul ca micutii si bunicii lor, care ii ingrijesc pe perioada in care parintii lor sunt la munca in afara tarii, au ramas fara adapost, in plina iarna si in ajun de Mos Nicolae. Familia greu incercata locuieste in satul vasluian Vutcani.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger