AcasăNewsSalariul propus de Vasilica Miron pentru Becali! Suma primita daca va deveni...

Salariul propus de Vasilica Miron pentru Becali! Suma primita daca va deveni consilierul acesteia!

Senatoarea PPDD Vasilica Miron a depus o cerere la Administratia Penitenciarelor, prin care a cerut o lista cu mai multi candidati care ar putea indeplini functia de consilier parlamentar. Potrivit cerintelor sale, pentru aceasta functie s-ar potrivi doar Gigi Becali.

In cerere, Vasilica Miron vorbeste despre ce calitati ar trebui sa aiba persoana care ar putea ocupa functia de consilier – experienta politica, parlamentara si sa aiba studii superioare. Aceasta a spus ca cel mai mare salariu pe care i l-ar putea oferi latifundiarului din Pipera este de 2.700 de lei.

„Am solicitat sa mi se desemneze un numar de trei-cinci persoane aflate in pedeapsa privativa de libertate cu conditii: experienta politica, eventual lider de partid, experienta parlamentara. Gigi Becali e vizat. Mai sunt si altii. Eu m-am gandit la un program de luni pana vineri, de la 9.00 la 16.00. Cel mai mic salariu prevazut in grila noastra este de 800 de lei, iar cel mai mare de 2.700 de lei”, a spus senatoarea PPDD Vasilica Miron, conform Romania TV.

Daca va ocupa aceasta functie, pe langa iesirea din inchisoare pe timpul programului de lucru, latinfundiarul din Pipera ar putea beneficia si de o reducere a pedepsei.

author avatar
Anca Murgoci
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger