Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sala de curs pe post de bordel! Un profesor de sport, membru PDL, s-a filmat in timpul “orelor” de sex! Imagini explicite!

Sala de curs pe post de bordel! Un profesor de sport, membru PDL, s-a filmat in timpul “orelor” de sex! Imagini explicite!

Autor:

Un nou scandal sexual a izbucnit la un colegiu din Satu Mare, iar protagonistul scenelor pentru adulti este chiar fostul director al scolii, in prezent profesor de sport, care s-a filmat cu telefonul mobil in timp ce intretinea relatii intime cu o tanara.

 

profu desport 450x252 Sala de curs pe post de bordel! Un profesor de sport, membru PDL, s a filmat in timpul “orelor” de sex! Imagini explicite!

(foto: gazetanord-vest)

Ioan Sabau, cunoscut mai ales ca fost lider al organizatiei municipal PDL, si fostul director al Colegiului Tehnic Traian Vuia, din Satu Mare, a reusit sa declanseze un adevarat scandal dupa ce in presa au aparut imagini cu el surprins in timp ce facea sex chiar in incinta unitatii de invatamant, scrie gazetanord-vest.ro.

Se pare ca partidele de sex se desfasurau intr-o camera aflata deasupra salii de sport a liceului, destinata arbitrilor care oficiaza competitile sportive din incinta scolii, noteaza aceeasi sursa.

ore de sex sala de sport satu mare 2 Sala de curs pe post de bordel! Un profesor de sport, membru PDL, s a filmat in timpul “orelor” de sex! Imagini explicite!Potrivit unor surse din liceu, profesorul si-ar fi amenajat chiar el camera de la etaj.

Filmuletele si fotografiile ii arata pe fostul lider al PDL si pe amanta sa goi pusca in timpul unei partide de sex. profesorul este casatorit si are o fata, insa nevasta lui este plecata in Italia.

Profesorul a filmat el insusi momentele intime cu blonda a carei identitate nu este momentan cunoscuta. Dupa ce femeia il invata pe Sabau cum sa foloseasca aparatul pentru filmat, acesta isi inregistreaza partenera in timpul unor partide de sex oral si in timpul actelor sexual normale. In total a facut patru filmulete care insumeaza 7,03 minute de imagini, si care au ajuns in posesia reporterilor de la GNV.

Se pare ca profesorul ar avea o avere substantial greu de justificat. Ioan ar avea un Audi A6, un apartament si un VW Golf, condus de fiica sa. Surse din invatamant il suspecteaza ca ar fi inchiriat la negru sala de sport in schimbul unor beneficii materiale, acuzatiile nefiind, insa, dovedite.

Se pare ca profesorul si-ar fi cumparat si functia de director in schimbul sumei de 3000 de lei.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!