Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sahul, mai periculos decat pariurile si carnea de porc

Sahul, mai periculos decat pariurile si carnea de porc

Autor:

Jocul mintii este instrumentul diavolului, potrivit unui predicator musulman turc care a condamnat virulent practicarea acestui joc, apanajul mincinosilor si necredinciosilor, in opinia sa.

 

sah Sahul, mai periculos decat pariurile si carnea de porc”A juca sah este mai grav decat a frecventa casele de pariuri sau a manca carne de porc”, a afirmat Ahmet Mahmut Unlu, un celebru imam turc, cunoscut si sub pseudonimul Cubbeli Ahmet Hoca, potrivit Hurriyet. Dar de ce aceasta condamnare a unuia din cele mai clasice si mai pasnice jocuri de societate? ”Jucatorii de sah sunt mai inclinati sa minta decat altii”, a explicat foarte serios imamul. ”Sunt blestemati”, a continuat el.

imam Sahul, mai periculos decat pariurile si carnea de porc

Ahmet Mahmut Unlu sau mare-i gradina Domnului...

Predica nu a fost evident pe placul Federatiei de sah a Turciei, care a denuntat propozitii ”inacceptabile” si a informat ca va lua masuri legale impotriva imamului. Anul trecut, in ianuarie, jocul de sah a atras furia si altui sef spiritual musulman, nimeni altul decat Marele Muftiu al Arabiei Saudite, care a emis o fatwa impotriva lui, estimand ca a practica sahul este contrar legii islamice.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!