AcasăNewsSaci de documente ridicati din vila Printului Paul

Saci de documente ridicati din vila Printului Paul

Procurorii au ridicat saci de documente din vila Printului Paul, documente care il incrimineaza in dosarul retrocedarilor de peste 136 de milioane de euro, in special aceea a Fermei Baneasa.

Dupa ce, vineri, a primit ingrijiri medicale in Spitalul de Urgenta din Ploiesti, Printul Paul a fost adus, sambata, in fata judecatorilor. „Al Romaniei Paul Philipe” este acuzat de procurorii DNA de cumparare de influenta, spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu, in dosarul lui Remus Truica. Printul Paul a fost adus fara catuse la Curtea de Apel Brasov, iar  magistratii au decis plasarea in arest la domiciliu a lui Paul Lambrino, desi se propusese arestarea preventiva pentru 30 de zile. La iesirea de la instanta, Printul Paul a afirmat ca va pleca direct la Bucuresti, si a precizat ca in continuare se considera nevinovat si ca se simte putin mai relaxat dupa decizia Curtii de Apel Brasov. Avocatul acestuia a sustinut ca nu a facut contestatie la decizia de sambata a Curtii de Apel Brasov. DNA informase vineri ca procurorii au dispus retinerea Printului Paul si luarea masurii controlului judiciar fata de presedintele Academiei de Stiinte Agricole din Romania, Gheorghe Sin, in acelasi dosar privind retrocedarea nelegala a Fermei Baneasa.

Numele Printului Paul, intr-un scandal sexual

Nu este prima data cand numele Printului Paul ajunge in presa de scandal. Pe vremea cand era stabilit in Anglia, la sfarsitul anilor ‘80, numele lui a fost mentionat in timpul unui scandal de proportii: se descoperise ca Pamella Bordes, o fosta Miss India, devenise prostituata de lux. Ea ar fi fost introdusa in cercurile inalte de un roman stabilit in Marea Britanie, Mark Burca, bun prieten cu Paul Lambrino. Revista India Today a scris: “Pentru Miss India, lumea a fost usor de cucerit. La 27 de ani, s-a aflat in centrul unui imens scandal la Londra, care a facut- o celebra in toata lumea. Numele ei a fost legat de cel al unor persoane importante: emirul Qatarului, Bill Wyman (basistul de la Rolling Stones), Printul Paul de Romania, directorii de la Sunday Times si de la The Observer. Totul a ramas la stadiul unui scandal despre sex si bani”.

author avatar
National
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger