AcasăNewsSa radem cu Orban: Tariceanu este prizonierul PSD

Sa radem cu Orban: Tariceanu este prizonierul PSD

Pentru liderul PNL, Ludovic Orban, ziua de luni nu e niciodata una care sa-l inspire si de aceea spune ce-i vine la gura. Nu e chiar rau, ca asa mai radem si noi. Ultima gogoasa marca Orban suna cam asa: cica seful Senatului Calin Popescu Tariceanu este prizonierul PSD.

Dupa ce Biroul Permanent al Senatului a respins cererea PNL de a discuta, in plen, urmarirea penala a lui Tariceanu, Ludovic Orban crede ca liderul ALDE „este prizonierul PSD”, pentru ca altfel nu se explica de ce acesta se complace in tergiversarea finalizarii procedurii. „ Stim ca Tariceanu este implicat in mai multe cercetari penale, fiind trimis in judecata si noi consideram ca Tariceanu este deja prizionier, nici nu trebuie sa fie condamnat de vreo instanta, ca Tariceanu este deja prizionmier. Sigur, nu este prizionier intr-o institutie de detentie, ci este prizonierul PSD, iar cheia de la locul de detentie in care se gaseste Tariceanu este tinuta de Dragnea. Altfel, nu putem sa ne explicam de ce Tariceanu se complace in a acesta atitudinea PSD care tergivereseaza de luni bune finalizarea procedurii ca urmarea a cererii de urmarire penala”, a spus Ludovic Orban. Omul asta ar face istorie la iUMOR!

author avatar
Maria Iordache
1.057 afisari

2 COMENTARII

  1. Draga organe,zis si pulender bautor si cantator,esti exemplul cel mai distins de slugoi la stapanii ce te tin in lantisorul de la martisor.Mai tii minte cand,Mutalakul era in campanie electorala,tu fiind sub influenta alcoolului,l-ai deconspirat strigand la o adunare ,,cine este generalul,, de la bnd si gradul 33 spre 69 la francmsonii din germania,dupa care,ajuns pres,mutalakul a dat ordin sa fii pedepsit si esti in continuare,mai sluguta apuca-la-i pe stapan de matza.

  2. Absolut CORECT ce spune Ludovic Orban ,in schimb , articolul reuseste sa intre in circuitul umoristic . De ce se tergiverseaza finalizarea procedurii din partea Senatului dominat de PSD si pentru omul de rand se pedaleaza pe repede-nainte ? Esti noua p-aci , nu te aventura pe teren mlastinos , umorul e ca bumerangul , nestrunit se intoarce impotriva celui cel manuieste superficial in spatiul jurnalistic . Marie , recunoaste , nu-i asa ca nu este rasul tau ? P.S – Vrei sa corectezi in text ” PRIZIONMIER ” sau ii pui in carca si lasi sa se inteleaga ca este tot greseala lui Orban ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger