Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sa nu uitam ce a profetit “Baba Vanga”: “Omul negru de la Casa Alba va fi ultimul presedinte american!”

Sa nu uitam ce a profetit “Baba Vanga”: “Omul negru de la Casa Alba va fi ultimul presedinte american!”

Autor:

“9/11 never forget – 11/9 always regret”, este jocul de cifre si cuvinte care a invadat in ultimele ore spatiul virtual, la scurt timp dupa triumful lui Donald Trump.

 

baba vanga predictions lead vanga Sa nu uitam ce a profetit Baba Vanga: Omul negru de la Casa Alba va fi ultimul presedinte american!

Mai apuca Donald Trump sa fie investit pe 20 ianuarie 2017?

Atentie, insa, poate ca nu s-a terminat totul aici! Sa nu uitati ca Baba Vanga – clarvazatoarea bulgara care a prezis, printre altele, atentatul de la New York, tsunami-ul devastator din 2004, ascensiunea Statului Islamic, dar mai ales alegerea unui afro-american la “Casa Alba” – avertiza ca acesta (Barack Obama) va fi “ultimul presedinte american”. Vanghelia Gusterova – supranumita “Nostradamus din Balcani” – a facut aceasta predictie inainte de a muri, in 1996, la varsta de 85 de ani. ny daily news Sa nu uitam ce a profetit Baba Vanga: Omul negru de la Casa Alba va fi ultimul presedinte american!Baba Vanga a mentionat ca omul negru va fi “ultimul presedinte al Statelor Unite”, ceea ce poate hrani teoria potrivit careia Donald Trump nu va mai apuca sa fie investit in functie. Iar daca vedem ceea ce se intampla in aceste zile dincolo de Ocean, cu demonstratii fara precedent impotriva unui presedinte ales, atunci e bine sa aplecam urechea la vorbele bulgaroaicei. Din punct de vedere tehnic, Barack Obama ramane presedinte al SUA pana pe 20 ianuarie 2017, urmand ca in acea zi sa faca predarea catre Donald Trump. Asta, daca ultimul mai apuca. Daca nu cumva i se intampla ceva sau se intampla ceva. Se spune ca Vanghelia Gusterova ar fi facut sute de profetii in timpul vietii sale, inclusiv faptul ca va exista un “mare razboi musulman”, care va incepe in 2010, Baba Vanga indicand Siria. Tot ea a declarat ca Europa va “inceta sa mai existe” pana la sfarsitul anului 2017.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!