AcasăNewsSa n-auda de restructurare. Dancila: nu vreau Guvernul Dancila 2

Sa n-auda de restructurare. Dancila: nu vreau Guvernul Dancila 2

Viorica Dancila e cat se poate de categorica atunci cand spune ca nu doreste Cabinetul Dancila 2, deci ca nu vrea restructurarea Guvernului.

A spus-o cat se poate de raspicat joi, intr-un interviu. “Discut cu domnul Dragnea, ne consultam, e presedintele partidului, e normal sa avem discutii pe fiecare proiect. Eu nu am fost de acord cu restructurarea Guvernului. De ce? Pentru ca eu am considerat ca trebuie sa mergem pe calea normala. Am pornit de la doua aspecte: nu vreau Guvernul Dancila 2, vreau sa avem acelasi Guvern. Al doilea motiv e legat de afirmatiile presedintelui Iohannis, potrivit carora se va simti ocolit si va merge la CCR, deci iar se va ajunge la o situatie de blocaj. Al treilea aspect: am considerat ca Guvernul functioneaza asa cum e acum”, a declarat premierul pentru Adevarul.

Intrebata ce ii va raspunde lui Liviu Dragnea pe tema unei eventuale restructurari guvernamentale, Dancila nu a dat semne ca si-ar schimba opinia. “Pe acest subiect, eu am decis sa urmam calea normala, fara restructurare. O sa ma mai gandesc in perioada sarbatorilor”. Cand s-a pus problema daca e posibil sa se razgandeasca, premierul a raspuns scurt: “putin probabil”.

author avatar
Andrei Coman
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger