AcasăNewsSa-l opreasca cineva pe ”Taica” Lazar!

Sa-l opreasca cineva pe ”Taica” Lazar!

Sectia speciala pentru cercertarea magistratilor a devenit operationala in data de 23 octombrie anul trecut. Atunci, procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ”Taica” cum ii spun apropiatii, a promis, printre dinti, in fata camerelor de luat vederi, ca va face si va drege pentru ca Sectia sa functioneze la capacitate maxima. Dar procurorul general al Romaniei a mintit cu nerusinare, asa cum a facut-o si in alte cazuri. Nu numai ca nu a miscat un deget pentru curatarea Justitiei de uscaturi, dar isi bate joc de procurorii care ancheteaza  magistrati, fiind evident ca Sectia ii sta ”in gat”. Ministrul Justitiei tot incearca sa descotoroseasca Justitia de acest specimen, dar in zadar.

Sectia este condusa de procurorul-sef Gheorghe Stan, si de catre procurorul-sef adjunct Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader la sefian DNA . Procurorul general Augustin Lazar a declarat ca Sectia  va prelua un volum de 1.400 de dosare cu magistrati. Deci multa munca, multe cauze si multe abuzuri.  Dupa ce le-a promis masini, grefieri, telefoane, logistica, birouri, acum Lazar isi bate joc. La aproape patru luni de la infiintare, Gusti le-a pus la dispozitie celor care fac parte din Sectia care investigheaza magistratii corupti doua camere insalubre cu cinci birouri unde le-a depozitat, ca la Posta, sute de colete cu dosarele preluate de la alte Parchete si mormane de documente care stau pe jos. Acesta este spatiul destinat Sectiei. Totul este pur si simplu ineficient. Mai mult, le-a pus la dispozitie, in scarba, o singura  masina, cea mai proasta pe care o are Ministerul Public, care conform spuselor celor care lucreza acolo, abia porneste la a ”n”-a cheie. Adina Florea, adjunct in cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, a dezvaluit in mai multe randuri modul in care Procurorul General impiedica functionarea acestei sectii. Tudorel Toader i-a cerut lui Augustin Lazar in sedinta Sectiei pentru procurori a CSM sa rezolve urgent situatia, dupa ce a aflat ca procurorilor de la Sectia speciala nu le sunt asigurate resursele necesare pentru a-si desfasura activitatea.

Se striga pe hol

Ministrul a spus despre aceste aspecte in nenumarate randuri.  “Domnul procuror general spunea ca ne va pune la dispozitie toate conditiile pentru a functiona rezonabil. Cand am venit sa luam cele cinci birouri, au fost igienizate, dar cam pretentios spus, au fost aspirate, nu exista niciun fel de mobilier, mai mult decat atat mobilierul alocat a fost asamblat in prezenta noastra din componente care se aflau inteleg in subsolul Parchetului. Tehnica de calcul si-a depasit demult data de functionare, calculatoarele sunt foarte vechi, imprimantele de asemenea, procurorul sef si adjunctul nu au nici acum telefoane, pentru a putea comunica. Este un numar undeva la 33.000 de dosare. Pentru a comunica se striga unul pe altul pe hol”, a spus Tudorel Toader. In tot acest timp, Lazar se bate cu pumnii in piept ca Sectia sa ramana sub tutela sa. Pentru a-si bate joc in continuare, bineinteles!

author avatar
Ramona Feraru
2.700 afisari

3 COMENTARII

  1. Taica Lazar vine din Ardeal și nu este școlit la șmecheriile penalilor Sudisti..de aceea nu se integrează,acolo..și le sta în gât Penalilor Sudisti
    Cât și Președintele României..un ardelean Sas…care nu a putut lua case de la Statul Român,căci înainte de 1918 Statul Român nu a avut case in Transilvania,dar sașii ardeleni au avut case in Transilvania și le au moștenit..

  2. Alt ardelean nesuferit de penalii Sudisti este fosta șefă DNA… Codruța…
    Taica Lazar… Iohannis…3 Ardeleni nesuferiți de penalii români Sudiști mmhh
    Oare cum se face???că Ardelenii nu sunt bine primiți în clanurile mafiote sudiste.. Teleorman, Craiova etc
    Curios lucru..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger