AcasăNewsS-au intors comunistii

S-au intors comunistii

Vocea strazii tinde sa devina vointa poporului, intaratata si intretinuta de presedinte

Poate ca pare exagerat, dar ce se intampla acum in strada aminteste de vremurile in care comunistii anilor ’50 faceau jocurile. Toate jocurile. Absolut toate jocurile. A vorbit Gheorghe despre ce nu este bine in societate, a doua zi poporul il trimitea la bulau, dupa care se mai gandea cand sa-l judece. I s-a parut comunistului ca Vasile actioneaza altfel decat vrea partidul, imediat poporul, acelasi popor manipulat, ii facea de petrecanie.  Gheorghe si Vasile deveneau dusmani de clasa, dusmani ai poporului, desi nu ii voiau raul.

Vocea strazii tinde sa devina vointa poporului, intaratata si intretinuta de presedinte

Ca niciodata poporul nu a avut legatura cu clasa politica invocata lumea a descoperit mult mai tarziu. Acum, situatia se repeta. 10, 15 sau 100.000 de nemultumiti tipa in strada. Cam trei sferturi din ei habar nu au despre ce este vorba, pentru ca organizatori de proteste, zise si spontane, nu le-au explicat decat ce i-a interesat: ca Gheorghe si Vasile sunt de vina si vor sa darame statul de drept.

Democratia, editie revazuta si adaugita

Poporul din strada este convins ca face bine vrand sa buseasca Guvernul. El stie ca ordonanta de gratiere, neligeferata si neprolmugata inca, va scoate din puscarii hoti, criminali, violatori, talhari si corupti. Ce daca tocmai acestia sunt exclusi de la gratiere? Asta a inteles el, poporul din strada. Asta i s-a spus, ca asta vrea sa faca PSD. Poporul din casa, in schimb, nu se amesteca in troaca protestelor de-a valma. Ce a avut de spus a spus la alegerile din 11 decembrie. Alegeri la care  nemultumitii de azi nu au fost prezenti. Iar daca au fost prezenti, nu accepta nici acum scorul zdrobitor la care au fost invinsi. Dupa cum, de asemenea, nu accepta ca minoritatea se supune majoritatii. Cum de au capatat cei din strada atata tupeu? Simplu! Klaus Iohannis s-a amestecat cu ei si i-a numit popor, instigand fatis la democratia strazii. Altfel spus, o forma incipienta de anarhie. Cand strada si-o ia in cap, stimulata, democratia autentica se duce de rapa, lasand loc liber democratiei lui Iohannis. Acum in editie noua, revazuta si adaugita.

Tatucul popoarelor din Romania

Te poti astepta la ceva bun cand, dupa vizita la Victor Ciorbea, Iohannis declara ca „Avocatul este al poporului, iar poporul e suparat”? Despre care din cele doua vorbeste ficusul de la Cotroceni, exact ca un tatuc al popoarelor? Cel din strada nu a protestat niciodata impotriva taierilor abuzive de paduri, facute de firma austriaca excesiv de prietena cu Iohannis. Nu a luat atitudine nici cand au iesit la iveala afacerile murdare ale acestuia cu casele din Sibiu. Nu a scos niciun sunet nici cand i s-a lipit pe frunte eticheta de evazionist. Si nici nu este deranjat de prezenta intempestiva a lui la sedinta CSM, fapt ce reprezinta o evidenta imixtiune, de netolerat, in activitatea justitiei. Cu poporul din casa KWI nu prea vorbeste, i-a infundat partidul la alegeri, dar nici nu si-l poate pune in cap de-a dreptul. Mai are nevoie de el in 2019. In schimb, cel din strada e ridicat la rang de putere democratica, peste Guvern. Cand poporul asta este manipulat si scos sa protesteze, exact ca pe vremea comunistilor, e limpede ca Gheorghe si Vasile din trecut vor fi vinovati si acum de toate relele. Pe ei, mama lor de banditi! Stie Tovarasul de ce.

author avatar
Valentin Boeru
2.045 afisari

12 COMENTARII

    • Uite ca Boieru, ca orice nemernic pur, nu se dezminte nici acum si a iesit la injurat romani. Ce daca o tara intreaga este iritata de marsaviile PSD, ce daca guvernul acesta grotesc isi sfideaza propriul popor, ce daca toate tarile civilizate ne atentioneaza ca nu este in regula ce a facut guvernul PSD, Boieru stie una si buna, injura poporul roman. Ce Romania, ce onoare si demnitate, ce lege si egalitate in fata legi? Astea sunt ramasite burgheze (nu-i asa, tovarase?) si trebuiesc ditruse complet.
      Ce v-a facut tara asta de o urati atat de mult? Spune, Boierule, de unde ti se trage ura asta groteasca impotriva a tot ce este corect si legal in Romania? De ce urasti atat de tare democratia, asa cum este ea statuata in toate tarile civilizate ale lumii? Spune, Boierule, de ce ne urasti atat de tare? Pentru ca suntem romani? Pentru ca vrem sa avem o tara libera, cu legi clare si valabile pentru oricine? De asta, Boierule?

      • Chiar ca ai atitudine comunista si te exprimi exact ca ei. Femininul de la „grotesc” este „grotesca”, nu „groteasca”, si verbul a trebui se conjuga la persoana a treia plural cu „trebuie”, nu „trebuiesc”. Mars la scoala! Cursurile de zi, capitaliste, nu comuniste!

        • MArs tu, GRAMAda de rahat, inapoi in vidanja de unde te-ai tarat! Corectii gramaticale sa dai la ma-ta acasa! PSD-ist abject!

  1. Daca va pica actuala guvernare va pica si populatia acestei colonii in privinta nivelului de trai.Cei care ies in strada au de castigat,vor castiga o teroare a satrapului sascaz travestit in democrat.Da,aveti dreptate,kwj este mai rau decat basanau si va aduce colonia si mai jos,numai daca nu vor reactiona si cei din 11 decembrie.Ca si in 2012 slabe sperante intr-o reactie,insa la eventuale alegeri anticipate actualii guvernanti chiar vor atinge scorul fostului usl.

  2. Presedintele Romaniei ,Klaus Werner Johannis este un impostor ahtiat dupa putere,pus in functie de fosta Securitate ,DNA si alte organizatii de putere si NU are voie sa mearga numai pe o mana, dreapta sau stanga, sau sa se prezinte neinvitat la lucrarile unei institutii de stat ,el trebuie sa stea la mijloc ca un arbitru,iar ceea ce face Johannis este considerat (in lumea libera,ca Romania nu este inca o tara libera din 23 August 1944,deoarece Revolutia din ’89a fost deturnata si confiscata de catre fosta Securitatea criminala ) un abuz extrem de grav si care atrage asupra sa (impeachment, sau demiterea) presedintelui. NIMENI,dar absolut nimeni nu mai poate schimba legea aprobata ieri de guvern ,oricat s-ar opune acest impostor presedinte sau CSM-CCR,PUNCT ! Johannis trebuie sa o ia de la capat daca vrea sa mai fie in functie incepand chiar cu urmatoarele zile, el mai atarna acum doar intr-un fir de par.NU VA TERMINA PRIMUL MANDAT ! El insusi uita ca a fost INSTAURAT PRESEDINTE de fortele securitatii ,iar SUA STIE acest lucru de aceea presedintele American Donald Trump NU L-A INVITAT la Casa alba , deoarece NU A FOST ALES DE POPOR ,Germania, mai inchide ochii deoarece este de-a lor .Doar daca securistii care-l protejeaza pe Johannis cu DNA, DIICOT, SRI sa. organizatii si partide ostile vor incita populatia la lupte de strada , insa eu personal sunt convins ca vor pierde in stil MARE, nu au suficienti suporteri sa le asigure macar 3-4 zile de lupta adevarata , ei vor fi zdrobiti in mai putin de 24 de ore, vom trai si vom vedea ,tot trebuia sa construim noi inchisori si sa terminam canalul Dunare- Bucuresti ,numai bine…Cat despre Basescu,daca ar fi facut asta in SUA ar fi fost condamnat sute de ani de inchisoare, ar fi ramas fara avere atat el cat si toti membrii familiei sale pana la gradul 3 ,a avut mare noroc si spun cu inima p[e inima ca el este singurul vinovat astazi de situatia politica, sociala si economic in Romania si sper ca-i va veni si lui randul intr-o zi, priviti cum Johannis il protejeaza , el tot un infractor notoriu ! Cat despre cei care fac manifestatii impotriva Guvernului ales cu uriase procente sunt cei fara servici ,cei care vin pentru 30 de lei, dar ceimai multi sunt cei care stau pe Social si deci nu lucreaza si sa le fie rusine .Johannis nu poate lua(inghiti) un NU ca raspuns deoarece este un handicapat mental si cred ca nici un doctor in lumea asta i-ar da un OK pentru a fi presedinte.Cel mai simplu ar fi ca in cel mai scurt timp sa-l suspendam pe Johannis si imediat demis, eu va garantez ca va fi liniste si pace iar Romania va renaste ,nu ca sunt eu de stanga , din contra sunt de dreapta , dar o dreapta „dreapta” nu inchipuita si inflamata ca cea a lui Basescu sau Johannis ,

  3. Cand Raluca Pruna si guvernul Ciolos au modificat 70 de articole din Codul penal si Codul de procedura penala prin ordonanta de urgenta, fara dezbatere publica, de ce nu a mai iesit lumea in strada sa protesteze?

  4. Iohannis, sa aduni peste 100.000 de oameni la un protest din Bucuresti nu e de colea. Orice prost isi da seama ca nu ai facut-o singur. Cine te-a ajutat?

  5. lăsă-l bă pe KLAUN WAGNER YOHANNES un președinte impostor si mincinos. VORBITI DE ARTICOLUL 297 din codul penal, articol pe care se bazează TOATE ANCHETELE D.N.A. Si hotărârea curtii constitutionale din 15 iunie 2016 fata de acest articol.

    art 297

    Abuzul în serviciu

    (1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

    Curtea Constitutională spune: Se apreciază că în cazul altor infracţiuni, de exemplu tâlhăria sau lovirea, legiuitorul a descris în mod concret conduita pe care înţelege să o sancţioneze, ceea ce nu se regăseşte în cazul infracţiunii de abuz în serviciu. Faptul că legiuitorul nu a
    formulat în mod expres care sunt dispozițiile legale concrete a căror încălcare, de către un funcționar, are drept consecință aplicarea unei pedepse penale creează premisele unor interpretări SUBIECTIVE şi ABUZURI.
    ORICE AR FACE UN PRIMAR sau un OM POLITIC: UN PARC, O SCOALĂ, UN SPITAL, o autostradă, vine un procuror si il arestează fiindcă in opinia lui acel lucru s-a făcut defectuos, asa crede el.

  6. excellent articol. Cata pagupa a adus presedintele asta germ-an Romaniei intro saptamana, na adus numitul Bashinescu an zece ani.

    La spanu din apus, in monarhie, se zice paraphrazat “pace in cetate, din cauza puterilor straine, sa nu facem activitate paguboasa tarii”. Habar nam cum sa zice pa Romaneste. Seful asta de stat, bagat de altii, face taman asta. Si era platit de popor sa faca tomna invers. Cine stie cinel plateste si pa asta, ca si pa laszlo tokes, sa faca asta.

  7. de miscări ”populare” ample ”impotriva coruptiei generalizate” au avut parte si lenin, hitler, castro, gaddafi, erdogan si acum Claun Iohannes. Dacă sclaveții corporatisti, ong-istii si bloggerii vor asta, tu ce să faci? te conformezi.. Să moară bibi! cred că singurii care au citi ordonanta de modificare a codului penal sunt cățeii plimbați prin piata victoriei si fetita lui nicușoros dan.
    Nu fiti intrigati de numele pompos de ”corporatisti”, ei sunt băieții si fetele care aranjează conservele in rafturi la auschan, mega image, cora, carrefour, lidl, penny, kaufland, ikea, brico depot, praktiker etc, etc sau care te servesc cu mâncare la KFC, McDonalds etc, etc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger