Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » S-au imbogatit pe ochii fraierilor!

S-au imbogatit pe ochii fraierilor!

Autor:

Salariile actorilor de top de la Hollywood depasesc cea mai bolnava imaginatie. Serialele in care joaca vedetele le aduc onorarii indecente, mai ales ca unele dintre ele se declara avand principii de stanga si au fost implicate pana-n pliurile portofelelor in campania electorala democrata din SUA.

 

gettyimages 184702518 S au imbogatit pe ochii fraierilor!Cum au putut starurile hollywoodiene sa debarce in derizoriul serialelor TV? Raspunsul l-ar putea da revista The Hollywood Reporter(THR): artistii ar putea castiga 1 milion de dolari, pentru fiecare episod!

Robert De Niro, de pilda, nici nu mai are mult pana acolo: pentru un episod al unui serial produs de cineastul David O. Russell, ce va putea fi vizionat pe platforma Amazon, actorul primeste 750.000 de dolari per episod! Mult? Meryl Streep poate(si) mai mult. Meryl Streep S au imbogatit pe ochii fraierilor!Doamna a semnat un contract pentru a juca in seria TV “The Nix”, pentru Warner Bros, de pe urma caruia va incasa 825.000 de dolari, pe fiecare episod, fireste. Oleaca uitat, dar inca verde, Kiefer Sutherland va juca in serialul Designated Survivor, avind drept producator compania ABC. Pentrul primul sezon al respectivului serial, Sutherland va numara pentru fiecare episod, 300.000 de dolari. In acelasi registru joaca si Emma Stone si Jonah Hill, care vor fi platiti ambii cu 350.000 de dolari pentru fiecare din cele 10 episoade ale remake-ului serialului de comedie norvegian Maniac.dwayne johnson S au imbogatit pe ochii fraierilor! Sex simbolul Dwayne Johnson are un salariu de 450.000 de dolari de la HBO, pentru fiecare episod al unui serial de comedie. Si vedetele care presteaza in afara platformelor Amazon si Netflix  s-au umplut de bani: actorii principali din serialul The Bing Bang Theory si Game of Thrones capata 1 milion de dolari pe episod!
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!