Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » S-au evaluat pagubele provocate de tornada la Dragalina, in Calarasi

S-au evaluat pagubele provocate de tornada la Dragalina, in Calarasi

Autor:

Tornada care a lovit, in a treia zi de Pasti, comuna Dragalina a lasat in urma pagube insemnate.

 

furtuna 375x500 S au evaluat pagubele provocate de tornada la Dragalina, in CalarasiLa o zi dupa ce furia naturii le-a dat batai de cap localnicilor, autoritatile au mers in zona sa vada ce a lasat in urma episodul de vreme rea. Astfel, angajatii Ministerului de Interne si reprezentantii Prefecturii locale au evaluat situatia si au tras linie, anuntand ca s-au identificat 18 locuinte si anexe gospodareste la ale caror acoperisuri s-au constatat avarii, in diferite grade – de la 30 % pana la dauna totala – adica de 100%.

Mai mult, in urma verificarilor, s-a ajuns la concluzia ca doar doua dintre gospodariile afectate au asigurare valabila. Astfel ca, autoritatile promit sa ajute pe toti localnicii afectati de furia naturii.

Din cate a anuntat MAI intr-un comunicat, “in aceste conditii, in urma raportului de evaluare, au fost identificate si dispuse masurile legale necesare pentru despagubirea persoanelor afectate si refacerea proprietatilor care au fost avariate. Astfel, prin grija autoritatii publice locale, s-a demarat procedura de acordare de ajutoare, constand in tigla si tabla pentru acoperisurile afectate”.

sursa foto: Facebook/IGSU    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!