AcasăNewsS-au aprins luminitele celui mai inalt brad din Romania (VIDEO)

S-au aprins luminitele celui mai inalt brad din Romania (VIDEO)

Bucuria copiilor a fost cu atat mai mare, cu cat, pana sa afle ce cadouri le aduce Mos Nicolae, au putut vedea cum se aprind beculetele ce lumineaza cel mai inalt brad din tara, in ajunul sarbatorii Sfantului Nicolae.

Atmosfera a fost, asadar, una de poveste, seara trecuta, la Cisnadie, unde autoritatile au avut grija sa amenajeze in centrul orasului un brad de 42 de metri. Pentru cisnadieni e o continuare a traditiei, practic, pentru ca orasul din apropiere de Sibiu nu e la prima aventura de acest gen. Si anul trecut s-au laudat cu faptul ca in Piata Revolutiei din oras a sta impodobit cel mai inalt brad din tara. Doar ca in acest an, pomul de Craciun, decorat cu crengi pe o structura metalica, si luminat cu un numar mare de beculete, a avut cu un metru mai mult fata de cel din 2015.

Micutii care au venit alaturi de parintii lor in centurl orasului au fost tare incantati de spectacolul de lumini, dar mai ales da faptul ca, la un moment dat, au vazut coborand catre ei, de la fereastra primariei locale, pe o scara inalta, nu mai putin de 30 de mosi. Fiecare dintre ei cu un sac pe umar, in care aveau nelipsitele daruri pentru prichindeii care s-au laudat ca au fost cuminti.

Daca in Cisnadie s-a ales ca iluminatul de Sarbatori sa fie aprins in ajun de Sfantul Nicolae, in Capitala, dar si in alte orase mari, momentul in care s-au aprins pentru prima oara ornamentele stradale instalate in acest an a fost inceputul lunii decembrie.

[youtube]GsDMqss5fvw[/youtube]

sursa video: Youtube Tribuna Sibiu

author avatar
Cristina Stefan
211 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: gabrielanoiembrie@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger