Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » S-a votat pentru excluderea sa din PSD. Cum vede Chirica lucrurile

S-a votat pentru excluderea sa din PSD. Cum vede Chirica lucrurile

Autor:

Desi Biroul Permanent Judetean (BPJ) al Organizatiei Judetene PSD Iasi s-a pronuntat vineri, prin vot, in favoarea excluderii din partid atat a edilului din Iasi, cat si a viceprimarului, primarul sustine ca acest pas nu inseamna ca ar fi fost, in fapt, dat afara din randul taberei pesediste.

 

15940508 1001753996624212 9179339518742444270 n chirica 350x290 S a votat pentru excluderea sa din PSD. Cum vede Chirica lucrurileConcret, Mihai Chirica evoca statutul formatiunii social-democrate. “Procedura e cam urmatoarea: rechizitoriul pe care l-a organizat Comisia pusa la dispozitia presedintelui Organizatiei Judetene, pe langa multe alte incalcari ale statutului, a propus excluderea mea a altor doi colegi din organizatia de partid PSD. BPJ-ul (…) a luat act de aceasta propunere, dar statutul spune ca doar organizatia de baza (…) poate decide daca se intampla sau nu se intampla acest lucru. (…) E foarte clar ca sunt (membru PSD-n.r)”, si-a sustinut primarul punctul de vedere, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Hotararea luata vineri are nevoie de validarea Comitetului Executiv Judetean al organizatiei. In prima faza, zilele trecute, Comisia de etica a PSD Iasi propusese excluderea lui Chirica din randurile formatiunii conduse de catre Liviu Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!