AcasăNewsS-a terminat luna de miere: bugetarii – out!

S-a terminat luna de miere: bugetarii – out!

Ministrul Teodorovici vrea o evaluare la sange a functionarilor publici

Au votat cu doua maini PSD-ul si s-au ales cu plata contributiilor trecute in contul lor si cu salariile micsorate in multe cazuri. Acum risca sa plece definitiv acasa, trimisi tot de PSD.

Ministrul Teodorovici vrea o evaluare la sange a functionarilor publici

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, le-a stricat de pe acum Pastele bugetarilor. Care in loc sa se gandeasca la miel, cozonaci si minivacanta traditionala sunt macinati de ieri de posibilitatea pierderii locului de munca. Concret, Teodorovici a anuntat ca toate institutiile stat urmeaza sa evalueze de cati angajati au de fapt nevoie pentru o activitate eficienta. Iar in urma evaluarii, angajatii ”care doar plimba hartii” vor fi indepartati, dupa cum a sustinut ministrul de Finante. Un ministru care sustine sus si tare ca institutiile de stat ”trebuie sa devina exact precum firmele private care lucreaza doar cu numarul de angajati de care au nevoie” – situatie nevazuta si auzita inca in Romania. Dar sa revenim la bugetarii care au crezut in ”biblia” PSD-ului mai ceva ca in sfanta scriptura. Cei care au sperat ca li se vor dubla salariile si care s-au ales doar cu cateva procente in plus. Sau in minus, dupa cum le-a fost(ne)norocul. La usa lor bate acum alt necaz, si mai mare: restructurarea anuntata de Teodorovici. La fel de adevarat este ca sistemul nostru administrativ este umflat pana peste poate iar bugetarii nu-au stors o lacrima atunci cand peste angajatii din zona privata au navalit ”reformele” PSD-ului. In plus, vin doi ani electorali si s-ar putea ca Dragnea & Comp., sa nu fie de acord cu ”revolutia” pusa la cale de Teodorovici. Cert eset in schimb  ca romanii trebuie sa inceteze, pentru binele lor, sa mai creada ca Mos Craciun are haina politica si vine cu sacul pe care scrie PSD, ALDE, PNL samd plin de daruri. N-or sa vada.

author avatar
Simona Badulescu
1.361 afisari

2 COMENTARII

  1. De ce s-a renuntat la regula 7 la 1?
    De ce se tin concursuri si nu se fac redistribuiri interne?
    De ce subt functionari cu 2 venituri si se face cumul cu pensiile speciale?

  2. Si cum o sa faca, o sa mentina un functionar pensionat de pe o functie publica din administratie, care acum cumuleaza pensia cu un salariul la stat intr-o alta institutie publica? Sau o sa mentina o serie de pile si pilaraie care taie frunze la caini, plimband trei hartii pe zi in timp ce unu/doi functionari amarati lucreaza peste program ca sa poata tine cat de cat situatia sub control?! De la fiice, nepoate, neveste amante, memebri de partid, etc., toata „fauna” asta creata de sistemul corupt instituit de mediul politic, pe cine o sa restructureze si pe cine o sa mentina? Ca institutiile sunt oricum la pamant din cauza acestui mod de administrare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger