AcasăNewsS-a stins tatal Doinei Aldea-Teodorovici

S-a stins tatal Doinei Aldea-Teodorovici

La aproape un sfert de veac de cand isi pierdea fiica, pe solista Doina Aldea-Teodorovici, scriitorul Gheorghe Marin a parasit aceasta lume.

Greaua misiune de a face public anuntul i-a revenit nepotului sau, Cristofor Aldea-Teodorovici. „Astazi, 2 noiembrie 2017 la 14:30 s-a stins din viata la 88 de ani scriitorul, publicistul, tatal Doinei Aldea-Teodorovici si nu in ultimul rand bunicul meu , Gheorghe Marin”, a transmis tanarul, pe Facebook.

Gheorghe Marin urmeaza sa isi doarma somnul de veci langa mormantul fiicei, Doina, si al ginerelui, Ion Aldea-Teodorovici, in Cimitirul Armenesc din Chisinau. Inmormantarea va avea loc sambata.

Cuplul Doina si Ion Aldea- Teodorovici, cunoscut pentru cantecele interpretate, indeosebi pentru piesa „Eminescu”, au pierit intr-un cumplit accident rutier, produs pe 30 octombrie 1992, pe DN 2. Cristofor, unicul lor fiu, avea la acel moment, doar 10 ani. Cu trecerea vremii, acesta a ales, la randul sau, aceeasi cale, a muzicii, in prezent cantand alaturi de orchestra ce ii poarta numele.

[youtube]Dw1v3IAOS6s[/youtube]

sursa foto: Facebook/Cristofor Aldea-Teodorovici

1.283 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger