AcasăNewsS-a reperat un semnal de la o cutie neagra a avionului egiptean...

S-a reperat un semnal de la o cutie neagra a avionului egiptean prabusit

La aproape doua saptamani de la tragedia aviatica avand in prim plan o aeronava a Egypt Air anchetatorii primesc un impuls mult-asteptat chiar in prima zi a acestei luni.

Si anume semnale de la ceea ce se presupune a fi una dintre cutiile negre ale aeronavei disparute de pe radare la primele ore ale zilei de 19 mai, undeva deasupra Marii Mediterane. Vestea a primit confirmare din directia anchetatorilor francezi, din cate anunta BBC.

Momentan, a fost stabilit un perimetru de cautare, in sensul in care o ambarcatiune special echipata urmeaza sa ajunga in zona de aunde au provenit semnalele, pentru a incerca sa recupereze cutia neagra pe care ar putea fi stocate date esentiale pentru investigatia menita sa faca lumina in acest caz care a indoliat familiile celor 66 de oameni – 56 de pasageri si restul membri ai echipei de zbor- aflati la bordul aeronavei.

Va reamintim ca avionul plecase din Paris si urma sa ajunga in capitala egipteana, Cairo. Din pacate, insa, parcursul zborului a fost intrerupt, iar aeronava s-a prabusit. Nu au existat supravietuitori in urma dramei aeriene.

sursa foto: Facebook/Egypt Air

author avatar
Cristina Stefan
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger