AcasăNewsS-a prabusit balustrada! Doi morti si un ranit in stare grava dupa...

S-a prabusit balustrada! Doi morti si un ranit in stare grava dupa un accident petrecut intr-un imobil din Montreal. Blocul apartine lui Lucian Bute!

UPDATE: Autoritatile din Lachine au confimat ca imobilul in care s-a produs tragedia apartine boxerului profesionist Lucian Bute. Politia locala si inspectorii in constructii vor incerca in urmatoarele ore sa ia legatura cu proprietarul roman pentru a afla mai multe detalii despre situatia in care se afla cladirea. Deocamdata, politistii au stat de vorba cu sotia lui Lucian, Elena Bute, care detine rolul de administrator al imobilului. „Ceea ce am constatat la prima vedere este ca mai multe balcoane au fost refacute recent, dar altele sunt destul de vechi”, a declarat primarul din Lachine, Claude Dauphin

Doua persoane au murit, iar o a treia se afla in stare critica la spital, in urma unui accident petrecut duminica dimineata intr-un bloc din Montreal, apartinand pugilistului roman Lucian Bute.

Presa canadiana sustine ca cele trei persoane, care se aflau pe balconul unui imobil de pe rue Victoria, colt cu Avenue 33 (este vorba despre o cladire din cartierul Lachine, vizavi de Parcul Ivan Franko), ar fi cazut in gol, de la etajul al treilea, dupa ce balustrada ar fi cedat.

Ansamblul rezidential apartine pugilistului Lucian Bute, iar multe dintre apartamentele respective sunt inchiriate. Nu se cunosc detalii despre cauzele producerii tragediei. Una dintre victime, un barbat de 40 de ani, ar fi murit pe loc, iar alte doua persoane, cu varste de 24, respectiv 26 de ani au fost transportate la cea mai apropiata unitate spitaliceasca. Din pacate, tanarul de 24 de ani a incetat din viata la scurt timp dupa internare. „Tot ceea ce stim in momentul de fata este ca balustrada balconului a cedat”, a declarat André Leclerc, purtatorul de cuvant al departamentului de politie al orasului Montreal.

author avatar
Mihai Koblenko
512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger