Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » S-a opus Tudose pachetului fiscal? Raspunsul dat de Dragnea!

S-a opus Tudose pachetului fiscal? Raspunsul dat de Dragnea!

Autor:

Liderul social-democrat a lamurit, din mers, la Parlament fiind, un zvon ce a circulat recent in spatiul public.

 

tud drag 350x182 S a opus Tudose pachetului fiscal? Raspunsul dat de Dragnea!Decis in prima faza sa nu faca prea multe comentarii si spunandu-le jurnalistilor ca nu face declaratii, Dragnea a ales, totusi, sa clarifice o speculatie. Intrebat daca s-a opus Mihai Tudose pachetului fiscal, seful PSD a rostit un “nu” categoric.

Totodata, e de mentionat faptul ca, intrebat, cu scurta vreme inainte, in privinta relatiei pe care o are cu seful PSD, existand, de asemenea, speculatii ca ar fi aparut din nou o posibila fractura, pe fondul modificarilor fiscale ce au dus, deunazi, la amanarea sedintei de Guvern, Tudose a replicat: “foarte buna”.


1 Comentariu la S-a opus Tudose pachetului fiscal? Raspunsul dat de Dragnea!

  1. CETATEANUL

    PAI DACA SI ACEASTA PROBLEMATICA ESENTIALA ATAT PENTRU ANGAJATI CAT SI PENTRU ANGAJATORI cat si pentru intreaga economie a statului ESTE DE A FI STABILITA PRIN ORDONANTA DE URGENTA si nu prin LEGE (elaborata in baza tehnicii legislative existente) atunci putem spune fara scrupule , ca TARA ESTE CONDUSA DE NEBUNI ,DE SCHIZOFRENI, DE RETARDATI , DE SIFILITICI, ETC


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!