AcasăNewsS-a intamplat pe DN 17: Un sofer baut a fugit in padure,...

S-a intamplat pe DN 17: Un sofer baut a fugit in padure, dupa ce a provocat un accident!

Crezand ca poate scapa de probleme, daca se ascunde, un tanar sofer a ales sa abandoneze masina si sa se refugieze intr-o padure din apropierea locului in care a avut loc accidentul.

Suceveanul in varsta de 39 de ani a iesit cu masina de pe sensul sau de mers, intr-o curba, acrosand un alt autoturism, care rula regulamentar. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe DN 17, pe raza localitatii Ilisesti, potrivit monitorulsv.ro. In clipa urmatoare, fara sa se gandeasca la consecinte, soferul a fugit in padure. La fel a facut si celalalt pasager aflat in masina care a provocat accidentul.

Pasagerii autovehiculului lovit, doi soti din Cluj, au suferit leziuni, insa nu grave. In clipa in care l-au gasit, oamenii legii au inteles de ce anume a ales conducatorul auto sa dea bir cu fugitii: omul consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan, ba mai mult, avea permisul suspendat, pentru o abatere similara, produsa la inceputul acestui an. Cand i s-a cerut sa sufle in etilotest, soferul fugar avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat. Oamenii legii vor continua cercetarile, in vederea stabilirii sanctiunilor ce se impun in acest caz.

Sursa foto: svnews.ro

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger