Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » S-a inchis dosarul in privinta imprumutului de la FMI

S-a inchis dosarul in privinta imprumutului de la FMI

Autor:

Nici bine nu se aflase ca procurorii anticoruptie deschisesera un dosar in care se faceau verificari in privinta unor aspecte ce tineau de imprumutul contractat de Romania de la Fondul Monetar International (FMI), Banca Mondiala si Comisia Europeana, ca din directia DNA-ului s-a transmis, vineri, ca respectiva cauza a si fost inchisa.

 

bani euro 300x200 S a inchis dosarul in privinta imprumutului de la FMIInformatia, facuta publica de ziare.com, si-a gasit nu doar o confirmare din partea reprezentatilor Directiei Nationale Anticoruptie, ci si explicatii la nivel de motive pentru care s-a luat aceasta decizie, si anume ca “s-a dispus clasarea cauzei raportat la faptele care au facut obiectul sesizarii pe motiv ca aspectele sesizate nu se circumscriu continutului constitutiv al infractiunilor (abuz in serviciu si conflict de interese) si pe motiv ca fapta nu exista (constituire de grup infractional organizat) “.

Va amintim ca la inceputul saptamanii in curs, un cotidian central publica informatia cum ca in august acest an, la Directia Nationala Anticoruptie au fost inregistrate mai multe sesizari de natura penala, formulate de persoane fizice care atrageau atentia in privinta unor suspiciuni de coruptie in privinta incheierii, in 2009, a acordului de imprumut cu creditorii internationali, in valoare de 20 de miliarde de euro. Mai exact, se reclama faptul ca s-ar fi imprumutat mai multi bani decat ar fi avut nevoie tara noastra, la momentul respectiv.

Sesizarile faceau referire atat la persoana fostului presedinte Basescu, cat si la cea a premierului de la acea vreme, Emil Boc, dar si la Guvernatorul BNR.


1 Comentariu la S-a inchis dosarul in privinta imprumutului de la FMI

  1. Eleonora

    Sistem de castig cu un subiect de film! Ai ajutor asigurat! Castiguri acasa! Neobisnuit!Un film original si bani online pentru tine! Nu e nici un risc!Cere acum detalii mai multe la adresa de email: matu.eleonora@yahoo.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!