AcasăNewsS-a gandit sa demisioneze? Raspunsul lui Dragnea

S-a gandit sa demisioneze? Raspunsul lui Dragnea

Pe langa faptul ca a spus cat se poate de clar ca „respinge” acuzatiile formulate de DNA la adesa sa, seful PSD a raspuns si unei intrebari despre o eventuala demisie a sa.

Chiar daca a spus ca apreciaza sprijinul colegilor, a subliniat ca nu vrea sa auda de un miting de sustinere

Liviu Dragnea a pus accent pe faptul ca a primit mesaje de sustinere – pe langa cele de la social-democratii care i-au fost alaturi in fata DNA, in cursul diminetii.  „Nu m-am gand la asta, in schimb, am avut, va repet, si primesc in continuare foarte multe mesaje de a nu ceda”, a sustinut Dragnea, de la Parlament.

„N-am constituit niciodata niciun grup infractional, niciodata, d-aia sunt si eu curios sa vad ce  grup infractional am constituit in 2001”, a mai afirmar primul om in PSD.

Va amintim DNA il suspecteaza pe liderul social-democrat nu doar de consituirea unui grup infractional organizat, ci si de abuz in serviciu.

author avatar
Cristina Stefan
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger