Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » S-a facut pofta lui Firea si Pandele!

S-a facut pofta lui Firea si Pandele!

Autor:

Dezvaluirile in exclusivitate din „National” cu privire la asaltul dat la Prefectura Capitalei de catre cuplul Gabriela Firea- Florentin Pandele pentru debarcarea lui Paul Petrovan au fost confirmate de decizia guvernului prin care, gata, postul mult dorit pentru a „inchide cercul” primarului general a fost vacantat.

 

doi S a facut pofta lui Firea si Pandele!

Cei doi primari închid cercul la Prefectura Capitalei

Acum, desigur, ramane de vazut si daca Paul Petrovan, procuror la baza, va primi drept premiu de consolare un post caldut de conducere la Parchetul Militar sau detasarea la vreo alta structura mai mult sau mai putin militara. Sau daca Firea si Pandele vor mai forta instalarea drept prefect al Capitalei a vechiului lor om de incredere, influenta Speranta Cliseru sau vor prefera numirea unei alte „fatade”. Mai ales ca, din cate se aude prin sistem, Cliseru nu doar ca de-abia a scapat la mustata de niscai descinderi, dar si este un personaj puternic si cu multa experienta, de care pana si primarii din Voluntari si Bucuresti au cam ajuns sa se teama intre timp…

„Filtrul” contestarilor

Nu este un secret pentru nimeni ca Gabriela Firea este pusa pe fapte mari, lucru dovedit si de faptul ca a reusit sa treaca fara prea multe dureri de cap prin Consiliul General proiectul infiintarii celor zece societati comerciale care vor prelua mare parte din toate contractele de constructie care vor fi acordate de acum inainte de catre Primaria Municipiului Bucuresti. Iar miza ca, odata cu intrarea in paine a unui asemenea proiect grandios, sa ai si un prefect „prietenos” la butoane este una uriasa.

petrovan 1 S a facut pofta lui Firea si Pandele!

Paul Petrovan, “ultimul mohican” al lui Gabriel Oprea a fost destituit

Fie si pentru simplul fapt ca, desi daca ai o majoritate confortabila printre consilieri, singurul care te mai poate bloca apoi este doar prefectul Capitalei, cel care poate contesta pe banda rulanta hotararile de primar sau cele ale Consiliului General. In plus, se pare ca Petrovan, care a fost unul dintre oamenii de incredere ai lui Gabriel Oprea ar fi lasat la randul sau ceva „scheleti” in dulap, dosare de retrocedari sensibile mai ales, pe care viitorul prefect le poate „dezgropa” sau „ingropa”, functie de noua orientare. Oricum, de remarcat ca influenta politica a Gabrielei Firea si implicit a lui Florentin Pandele creste pe zi ce trece, din moment ce primarul general a reusit sa-l urneasca pe „greul” Petrovan din functie, pe care multi altii il vrusesera dus, dar nu putusera sa-l clinteasca din cauza relatiilor acestuia cu o parte din sistem. Si asta inca fara sa se agite prea mult…


1 Comentariu la S-a facut pofta lui Firea si Pandele!

  1. Carol Lazar

    De sa vezi si sa nu crezi,pana acum au fost la conducere numai persoane imaculate , numai ,, de nota zece ” si acum PSD -ul promoveaza persoane de calitate mai scazuta. Da este adevarat persoanele nou promovate nu mai informeaza acolo unde trebuie , exact si la timp.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!