Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » S-a deschis o Carte de condoleante in memoria lui Mircea Ionescu Quintus, la sediul PNL

S-a deschis o Carte de condoleante in memoria lui Mircea Ionescu Quintus, la sediul PNL

Autor:

La o zi de cand si-au pierdut presedintele de onoare, liberalii au decis sa deschida, in memoria fostului lider al formatiunii politice, Mircea Ionescu Quintus, o Carte de condoleante.

 

quintus S a deschis o Carte de condoleante in memoria lui Mircea Ionescu Quintus, la sediul PNLAstfel ca toti cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu celui care a fost Mircea Ionescu Quintus si “sa transmita un gand bun familiei indoliate” pot veni la sediul central al PNL-ului, din Aleea Modrogan numarul 1, pentru a semna in Cartea de condoleante.

E important de avut, insa, in vedere, faptul ca din directia Biroului de presa al PNL se mentioneaza faptul ca aceasta Carte va fi deschisa intr-un anumit interval de timp, dupa cum urmeaza: sambata intre orele 15-20, iar duminica si luni intre 10 si 18.

Mircea Ionescu Quintus – fost lider al PNL, fost presedinte al Senatului, dar si un epigramist apreciat -a parasit aceasta lume vineri, la venerabila varsta de 100 de ani. Seniorul liberal va fi inmormantat la Ploiesti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!