Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » S-a dat ultima proba a BAC-ului din sesiunea de vara

S-a dat ultima proba a BAC-ului din sesiunea de vara

Autor:

Elevii care au dat probele scrise ale BAC-ului din sesiunea iunie-iulie sunt la un pas sa incheie o saptamana importanta, avand in vedere ca Bacalaureatul este un examen cu miza pentru viitorul absolventilor de liceu.

 

bac 720x480 S a dat ultima proba a BAC ului din sesiunea de varaJoi dimineata a inceput proba la alegere a profilului si specializarii, ultima din randul celor scrise din actuala sesiune a Bacalaureatului. Candidatii au putut alege, printre altele, intre geografie, fizica, economie, chimie, biologie ori filosofie. Si la aceasta proba scrisa, la fel ca la precedentele (romana, limba materna – in cazul absolventilor apartinand minoritatilor nationale si al probei obligatorii a profilului), timpul efectiv de lucru este de trei ore, raportat de la momentul in care s-a terminat impartirea subiectelor in salile de clasa.

Primele note vor fi anuntate miercuri, 4 iulie. Pentru a fi declarati admisi, elevii trebuie sa ia cel putin nota 5 la fiecare proba, dar sa aiba o medie de minimum 6.

sursa foto: Facebook/Ministerul Educatiei Nationale    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!