Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » S-a dat startul simularii probelor scrise ale Bacalaureatului 2018

S-a dat startul simularii probelor scrise ale Bacalaureatului 2018

Autor:

La doar cateva zile dupa ce s-au aflat rezultatele – deloc incurajatoare – ale simularii Evaluarii nationale la clasa a VIII-a, a venit randul elevilor de clasele a XI- a si a XII-a sa intre in salile de examen, pentru a-si testa – din timp – cunostintele, in pregatirea “examenului maturitatii”, Bacalaureatul.

 

simulare examene EVALUARE NATIONALA BACALAUREAT 2014 350x233 S a dat startul simularii probelor scrise ale Bacalaureatului 2018

Elevii au la dispozitie trei ore pentru a rezolva subiectele

Aceasta simulare a problelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat din 2018 a inceput luni dimineata, la ora 9, cu proba la limba si literatura romana. Pana pe 22 martie, cand se va incheia aceasta etapa a simularii, elevii vor mai da piept, rand pe rand, cu subiecte de limba si literatura materna – doar in cazul liceenilor apartinand minoritatilor nationale, din cadrul probei obligatorii, si respectiv, la alegere a profilului.

Rezultatele acesei etape de simulare a Bacalaureatului 2018 – pas menit sa ii ajute atat pe scolari, cat si pe profesori sa inteleaga cum stau elevii cu pregatirea pentru testele scrise, din vara, vor fi comunicate pe 30 martie. Cum s-a intamplat si la Evaluarea Nationala, notele nu se vor trece in catalog, decat daca elevii cer in mod special acest lucru, in scris.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!